HOROSCOP 24 IUNIE 2020: Motive de bucurie şi entuziasm pentru zodiile de Foc şi Pământ

Dacă judecăm după forţa aspectelor care se creează astăzi, am constata că mijlocul de săptămână este unul tensionat şi solicitant, mai ales pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care resimt cel mai puternic careu Lunii din Leu cu Uranus din Taur.

22536 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 IUNIE 2020: Motive de bucurie şi entuziasm pentru zodiile de Foc şi Pământ

HOROSCOP 24 IUNIE 2020

Pe de altă parte, apar şi motive de bucurie şi entuziasm pentru Tauri şi Lei, dar şi pentru celelalte zodii de Foc (Berbec şi Săgetător) şi Pământ (Fecioară şi Capricorn), graţie sextilului aceleiaşi Luni cu Venus retrogradă din Gemeni.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Berbec

În principiu, mijlocul de săptămână te surprinde într-o dispoziţie bună, iar totul pare să meargă exact aşa cum ţi-ai propus. Comunici bine cu cei din jur, ai timp să te ocupi şi de proiectele personale, iar momentele petrecute cu cei dragi îţi cultivă starea de bine. Există însă riscul să te laşi dus(ă) de val, în sensul că s-ar putea să faci unele cumpărături sau cadouri prea scumpe pentru bugetul actual. Aşadar, ar fi indicat să îţi controlezi entuziasmul ca nu cumva să te arunci cu capul înainte şi să regreţi dup-aceea. Depinde de tine să te opreşti la timp.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Taur 

Aceasta este o zi perfectă pentru a te ocupa de lucruri casnice sau de familie. Ai putea să te gândeşti chiar la o mică investiţie pe acest plan, sub forma unui obiect eletrocasnic sau care priveşte amenajarea ori redecorarea unui colţ al spaţiului de locuit. Ai grijă totuşi să te consulţi cu familia pe această temă. Există riscul ca ei să nu îţi împărtăşească planurile, să nu vadă ca fiind de bun augur ceea ce intenţionezi tu să faci. Ori poate aveţi discuţii în contradictoriu pe un alt subiect şi nu mai îndrăzneşti să aduci vorba despre aceste planuri casnice.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Gemeni

Din felul în care comunici, nu se vede că eşti într-o dispoziţie cam proastă. Este greu de spus ce anume te nemulţumeşte; poate fi vorba de un cuvânt spus la nervi sau un gest care nu îţi cade bine. În orice caz, cert este că starea ta de spirit lasă de dorit, dar încerci să o maschezi prin zâmbet sau modul în care interacţionezi cu cei din jur. Dar poate ar fi mai indicat să vorbeşti despre ceea ce simţi, cu cei care te-au lezat sau măcar cu cineva apropiat, care te-ar putea ajuta să te remontezi pe plan emoţional.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Rac 

Astăzi ar putea apărea unele oportunităţi neaşteptate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a face investiţii. Sau poate reuşeşti să reduci nişte plăţi inevitabile prin intermediul unor oferte avantajoase care îţi ies în cale sau al unei mai mari atenţii acordate motivelor sau contextului în care ele au apărut. Dar ai grijă să nu cazi din lac în puţ, pentru că s-ar putea să fi tentat(ă) să faci unele investiţii în planuri, proiecte sau relaţii nesigure, care ar putea să îţi aducă pagube mai degrabă decât profituri. Aşadar, fii atent(ă) cu banii şi ia decizii în cunoştinţă de cauză.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Leu 

În plan profesional, nu se întrezăreşte o zi prea bună. Ai putea avea ceva de împărţit cu şefii, nu îţi convin deciziile luate de conducere sau te descurci greu cu responsabilităţile şi răspunderea care îţi revin la locul de muncă. Ideal ar fi să nu reacţionezi la nervi, ci să dai dovadă de gândire în perspectivă, de tact şi diplomaţie. Există persoane care îţi ţin partea şi care te vor ajuta să ieşi în faţă, dar trebuie să demonstrezi că nu eşti impulsiv(ă). Până la urmă, nu e prima, nici ultima situaţie de genul acesta cu care te-ai întâlnit pân-acum.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Fecioară 

Mijlocul de săptămână nu te găseşte într-o formă prea bună. Eşti supărat(ă) dintr-un motiv sau altul, dar acest lucru nu te împiedică să îţi duci la bun sfârşit planurile. Reuşeşti să te mobilizezi chiar şi în aceste condiţii pentru că eşti conştient(ă) de faptul că este important să dai dovadă de o atitudine proactivă în plan profesional. Tocmai gândind lucrurile în acest mod, din prisma finalităţii lor şi a beneficiilor pe termen lung, vei găsi puterea de a nu amesteca felul în care te simţi cu ceea ce faci la locul de muncă. Contează să te aduni şi să acţionezi.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Balanţă 

La locul de muncă şi în relaţiile cu ceilalţi, te bucuri de obiective comune şi viziuni similare, care urmăresc aceeaşi finalitate, dar se manifestă astăzi discrepanţe mari între modurile în care înţelegeţi să ajungeţi acolo unde v-aţi propus. Aceste diferenţe pot crea o reacţie în lanţ, în sensul că se poate ajunge la dezechilibre mari în raportul de forţe între tine şi ei. Mai exact, ar putea exista astăzi situaţii în care se încearcă impunerea punctului de vedere în detrimentul celorlalţi. Astfel de comportamente v-ar putea face mult rău pe termen lung, erodând fundaţia bunei înţelegeri în cuplu sau colaborări.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Scorpion 

Se întrevede astăzi o zi în care riscă să se ciocnească orgoliile în relaţiile profesionale sau în cuplu. Atât tu, cât şi persoana iubită, respectiv cei cu care derulezi activităţi profesionale - clienţi, colaboratori, asociaţi - aveţi personalităţi puternice, care nu se lasă uşor şi care tind să le impună celorlalţi aceleaşi viziuni şi păreri. Caută aşadar să laşi loc de dezbatere şi să nu te laşi manipulat(ă) să accepţi lucruri în care nu crezi. În caz contrar, s-ar putea să aveţi destul de mult de pierdut în viitor, căci dacă se trece cu vederea acum, vor mai exista astfel de manifestări.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Săgetător 

Se arată o zi dificilă la serviciu, cel puţin în prima sa parte. Volumul de muncă este mare sau îl percepi tu aşa pentru că ai de-a face doar cu sarcini complexe, termene-limită reduse ori aşteptări greu de satisfăcut. În orice caz, cert este că se anunţă o zi solicitantă, care te va pune la încercare. Dar ai putea să rogi pe cineva să te ajute ori ai putea să încerci să laşi pe altcineva să se ocupe de anumite activităţi mai uşoare. În felul acesta, te poţi concentra pe ceea ce este cu adevărat dificil, ce implică multă atenţie.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Capricorn

Eşti într-o formă bună astăzi, capabil(ă) de eforturi mari şi multă dăruire în tot ceea ce întreprinzi la locul de muncă. Te mobilizezi uşor şi duci la îndeplinire orice sarcină care îţi este delegată, indiferent de gradul ei de dificultate. Pe de altă parte însă, s-ar putea ca în cuplu sau în relaţia cu copiii să nu dai dovadă de la fel de multă răbdare. Poate ai consumat-o pe toată la serviciu sau doar nu ai chef să le explici mereu aceleaşi lucruri fără niciun rezultat. În orice caz, poate ar fi mai bine să nu îi repezeşti chiar aşa.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Vărsător

Nici pentru tine nu se întrevede o zi prea bună în plan sentimental şi familial. Se oscilează des între tot felul de stări în acest sector, iar spiritele se încing din nimicuri, cu pretenţia ca ceilalţi să nu se supere şi să accepte imediat scuzele, de îndată ce sunt cerute. Dar s-ar putea ca unii membri ai familiei să nu treacă atât de uşor peste vorbe sau gesturi care i-au rănit. Indiferent de care parte a baricadei te afli, cert este că nu rezolvi nimic perpetuând o atmosferă schimbătoare ca aceasta. Orice se poate discuta calm, de pe poziţii egale.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 Peşti 

Se întrevede o zi în care nu duci lipsă de energie şi spor în tot ceea ce întreprinzi. Dar dacă în cadrul treburilor gospodăreşti şi în familie ai parte de ajutor şi înţelegere din partea rudelor, de la colegii de serviciu nu te aştepta la o atitudine similară. Cu ei se discută greu şi rişti să nu ajungi la niciun rezultat dacă insişti prea mult. Concentrează-te, dacă poţi, pe activităţi individuale, care nu presupun să interacţionezi prea mult cu ei. Dar de la familie poţi cere mereu sprijin sau le poţi propune să vă ocupaţi cu toţii de activităţile casnice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici