HOROSCOP 5 AUGUST: Mercur intră în Leu. Câştiguri şi afirmare pentru Fecioare şi Scorpioni

Mijlocul de săptămână aduce începutul de tranzit al lui Mercur prin semnul Leului, care durează până pe 20 august. În săptămânile care urmează, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se bucură de un plus de carismă şi cunosc persoane noi care le vor influenţa în bine viitorul.

23268 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 AUGUST: Mercur intră în Leu. Câştiguri şi afirmare pentru Fecioare şi Scorpioni

intră în Leu. Câştiguri şi afirmare pentru Fecioare şi Scorpioni

Berbec 

Mercur ajunge astăzi în casa cuplului şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vei comunica mai bine în următoare perioadă cu aceştia. Cei(le) care resimt cel mai mult influenţa acestei noi poziţii planetare sunt nativii(ele) care au avut parte de tensiuni în raport cu apropiaţii sau care nu şi-au găsit curajul până acum de a aborda pe acel cineva special. Mizează în discuţii pe preocupările în comun pe care le ai cu cei dragi, întrucât ele te pot ajuta să găseşti căi de dialog pe care nu le-ai explorat pân-acum. Vorbeşte despre ce te pasionează.

Taur

Cu Mercur de azi încolo în casa familiei, nu îţi va fi greu să navighezi pauzele conversaţionale sau situaţiile de dialog cu risc crescut de tensiuni. Beneficiezi cel mai mult de energiile acestui ingres în discuţiile cu acei membri ai familiei cu care nu prea ai lucruri în comun, de care te despart ani prea mulţi pentru a gestiona uşor diferenţele de mentalitate. Pune acum în discuţie subiecte rămase nediscutate sau care crezi că, în mod normal, nu ar conduce la nicio concluzie. Fie că vizează organizarea în gospodărie, chesiuni locative sau de familie, vei ajunge la un rezultat favorabil.

Gemeni 

În cazul tău, Mercur ocupă de azi tocmai casa pe care o stăpâneşte în mod tradiţional şi anume cea a comunicării. Pe fundalul tranzitului său prin acest sector, se potenţează capacitatea ta de a face faţă oricărei discuţii, indiferent de nivel, interlocutor sau context. Ştii ce şi când să spui, iar când conversaţia nu evoluează în favoarea ta, îţi dai seama în timp record cum s-o redirecţionezi în avantajul tău. Pe un fundal ca acesta, sunt mai mult decât favorizate negocierile sau întrevederile cu scopul legării unor colaborări sau parteneriate. Ai încredere în tine şi vei transmite şi celorlalţi asta.

Rac

Mercur se instalează astăzi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, semn că în săptămânile care urmează îţi parvin idei şi informaţii despre cum ţi-ai putea rotunji veniturile şi/ sau valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiţii. Networking-ul are un rol important în depistarea acestor oportunităţi, deci caută să nu pierzi nicio ocazie de a lua contactul cu persoane din domeniul tău de activitate sau care activează în industrii conexe. Prin intermediul lor sau oamenilor pe care îi cunoşti prin aceştia, vei reuşi să îţi consolidezi statutul financiar sau chiar să-l îmbunătăţeşti în mod vizibil.

Leu 

Mercur intră azi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce te va ajuta să te poziţionezi favorabil în raport cu partenerul de viaţă, cei cu care desfăşori deja activităţi profesionale sau cu care intenţionezi să stabileşti colaborări. Ceva din felul tău de a fi inspiră încredere şi atrage deopotrivă, indiciu cum că nu vei întâmpina probleme în a te promova, indiferent de contextele în care te vei găsi în următoarele săptămâni. Caută totuşi să nu cedezi tentaţiei de a-ţi aroga merite care nu îţi revin în totalitate ori de a promite mai mult decât poţi livra. Ai putea dezamăgi astfel.

Fecioară

Mercur trece în această miercuri în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt care denotă că gândeşti mai mult decât spui în săptămânile care urmează. Te raportezi des la trecut, te pierzi în amintiri uneori, iar din dorinţa de a nu repeta greşeli, poţi avea tendinţa de a cântări prea mult posibilităţi sau scenarii. S-ar putea, de asemenea, să ai o relaţie ambivalentă cu atenţia, în sensul că uneori nu te simţi suficient admirat(ă), iar alteori ai face orice numai să nu fii în centrul atenţiei. Eşti greu de înţeles uneori, chiar şi de către tine, deci caută-ţi echilibrul interior.

Balanţă

Mercur îşi face azi apariţia în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că gândeşti în perspectivă în următoarele săptămâni. Acesta este un timp bun să faci demersuri, singur(ă) sau în asociere cu alţii, în vederea materializării unei idei în care crezi. De progrese ai parte şi dacă ai demarat deja o afacere sau te-ai implicat într-una coordonată de cineva apropiat. Mercur are grijă să îţi aducă în cale persoane dispuse să te ajute cu un plus de inspiraţie sau chiar cu fonduri. În plan social, eşti în centrul atenţiei şi cunoşti persoane similar ţie ca idealuri.

Scorpion

Mercur poposeşte astăzi în casa carierei şi a statului social, acolo unde vei vedea cât de multe beneficii îţi pot aduce contactele avute în domeniul în care activezi şi în comunitate. Ştii exact la cine să apelezi în caz de ceva, cum anume să îi abordezi pentru a-ţi facilita anumite intrări. Iar dacă eşti încă în urcare, Mercur te va ajuta să te intersectezi cu multe oportunităţi de afirmare în săptămânile care urmează. Secretul este acela de a jongla între momentele în care laşi realizările să vorbească pentru tine şi cele în care te promovezi prin felul în care comunici.

Săgetător

În ceea ce te priveşte, Mercur va ocupa casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor, ceea ce denotă că vei învăţa multe lucruri noi în următoarele săptămâni. Fie că începi un curs de dezvoltare personală ori perfecţionare continuă, pleci în vacanţă sau într-o delegaţie, cert este că vei cunoaşte oameni şi te vei întâlni cu situaţii care te provoacă să ieşi din zona de confort mental, să vezi dincolo de şabloanele impuse de propriul sistem de referinţă. Important este să nu depui rezistenţă, să îmbrăţişezi noutatea şi schimbarea la care te invită Mercur în raport cu crezul tău personal.

Capricorn

  În harta ta solară, Mercur se instalează în casa relaţiilor şi a banilor, semn că cele mai mari oportunităţi financiare din săptămânile care urmează vin de pe urma activităţilor derulate în asociere cu partenerul de viaţă, clienţi, colaboratori sau persoane pe care le vei cunoaşte cât de curând. Dacă ideile din partea lor întârzie să apară, iar tu nu reuşeşti să le cerni pe cele fezabile de cele non-realizabile, convoacă-i la o discuţie, dar pregăteşte-te în acelaşi timp pentru critici. Este posibil să nu le redea în cel mai fericit mod, dar fii sigur(ă) că-şi doresc să vă atingeţi obiectivele.

Vărsător

Mercur se deplasează de azi încolo prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, îmbunătăţind modul în care comunici cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. De regulă, nu eşti genul de persoană care să le facă celorlalţi cunoscut faptul că îi admiră sau că ţine la ei, dar ceva îşi spune că ai avea de câştigat dacă te-ai deschide uneori din acest punct de vedere. Intuiţia nu te trădează în această privinţă, deci caută să spui mai des ceea ce gândeşti. Îţi vei da seama cât contează după reacţiile pe care le vei primi de la ceilalţi.

Peşti

Cu Mercur în casa muncii, nu vei întâmpina probleme de comunicare în raport cu colegii de la serviciu. Ba chiar s-ar putea să vă inspiraţi unii pe ceilalţi, să vă provocaţi într-un mod pozitiv să vă depăşiţi limitele creative şi de productivitate din ultima perioadă. În acelaşi timp, este posibil să îţi fie delegate sarcini în cadrul cărora trebuie să joci rolul de lider, să îi poziţionezi pe ceilalţi pe o direcţie clară. Nu vor lipsi aşadar provocările în plan profesional, dar poţi fi sigur(ă) că recompensele vor fi pe măsură dacă te ridici la înălţimea aşteptărilor. Ai încredere-n tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici