CSM, de Ziua Avocatului: Partener indispensabil actului de justiţie

Avocaţii reprezintă parteneri indispensabili actului de justiţie, ca profesie liberală necesară apărării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, transmite, luni, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), de Ziua Avocatului Român.

100 afișări
Imaginea articolului CSM, de Ziua Avocatului: Partener indispensabil actului de justiţie

CSM, de Ziua Avocatului: Partener indispensabil actului de justiţie

Ziua Avocatului Român, instituită de Congresul Avocaţilor din 1998, este celebrată în 24 iunie, fiind o oportunitate pentru promovarea valorilor profesiei de avocat şi a rolului avocatului în statul de drept.

„Avocaţii reprezintă parteneri indispensabili actului de justiţie, ca profesie liberală necesară apărării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, contribuind la realizarea unei justiţii echitabile şi juste într-o societate democratică. Adresăm tuturor colegilor avocaţi felicitări pentru întreaga activitate şi contribuţie la realizarea actului de justiţie şi le urăm putere de muncă şi adaptare, precum şi rezilienţă în continuare în îndeplinirea misiunii pe care o au în societate!”, arată CSM într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
csm,
avocat,
justiţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici