Fraţii Tate sunt acuzaţi de evaziune fiscală în serie de autorităţile britanice

Andrew Tate, în vârstă de 37 de ani, şi fratele său Tristan, în vârstă de 35 de ani, au fost acuzaţi de „evaziune în serie”, iar acuzaţia a fost formulată de o reprezentantă a poliţiei britanice, anunţă BBC.

Urmărește
262 afișări
Imaginea articolului Fraţii Tate sunt acuzaţi de evaziune fiscală în serie de autorităţile britanice

Fraţii Tate sunt acuzaţi de evaziune fiscală în serie de autorităţile britanice

Andrew şi Tristan Tate au fost acuzaţi că nu au plătit niciun impozit pe veniturile de 21 de milioane de lire sterline din afacerile lor online.

Poliţia din Devon şi Cornwall depune o cerere civilă împotriva fraţilor şi a unei alte persoane, denumită doar J. Fraţii Tate sunt acuzaţi că nu au plătit taxe în nicio ţară pe veniturile lor din afacerile online între 2014 şi 2022.

Autorităţile britanice încearcă să recupereze aproximativ 2,8 milioane de lire sterline din şapte conturi bancare îngheţate, o cerere pe care cei trei inculpaţi o contestă.

„Andrew Tate şi Tristan Tate sunt evazionişti în serie de taxe şi TVA”, a declarat, luni, Sarah Clarke KC, de la Poliţia din Devon şi Cornwall, la Tribunalul de Magistraţi din Westminster, potrivit BBC.

Clarke a mai spus că banii au fost „spălaţi” printr-un număr mare de conturi bancare din Marea Britanie.

Pe lângă faptul că deţineau terenuri, alte proprietăţi şi vehicule în România, fraţii Tate şi-a cheltuit câştigurile achiziţionând obiecte de lux.

„Aşa arată evaziunea fiscală, aşa arată spălarea banilor”, a spus Clarke în faţa instanţei.

Fraţii mai sunt acuzaţi că au plătit aproape 12 milioane de dolari într-un cont pe numele lui J şi că au deschis un al doilea cont pe numele ei, deşi ea nu a avut niciun rol în afacerile lor. Poliţia din Devon şi Cornwall susţine că aceasta a fost fraudă prin declaraţii false. Dosarul a fost amânat până marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tate,
evaziune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici