Iohannis, despre răfuielile interlopilor: PSD a încercat să pună cizma pe gâtul Justiţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că răfuielile dintre clanurile interlopilor din ultima perioadă sunt rezultatul încercărilor guvernării PSD de „a pune cizma pe gâtul Justiţiei”, iar „asta se vede acum pe străzi”.

1098 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre răfuielile interlopilor: PSD a încercat să pună cizma pe gâtul Justiţiei

Iohannis, despre răfuielile interlopilor: PSD a încercat să pună cizma pe gâtul Justiţiei

„Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar în acelaşi timp putem să vedem că există o preocupare serioasă şi intensă şi la Interne, şi la marile parchete, şi la Ministerul Justiţiei. Însă trebuie să vedem lucrurile aşa cum sunt - nu se poate repara de pe o săptrămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Sau dacă vreţi să fiu mult mai concret şi mai acid politic, să ne amintim cu tristeţe de cei trei ani de guvernare PSD în care PSD a încercat cu toată forţa să distrugă legile Justiţiei, să pună cizma pe gâtul Justiţia din România, să-i apere pe penali în detrimentul aomenilor cinstiţi. Asta se vede acum pe străzi”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre răfuielile dintre clanurile mafiote.

El a mai spus că, deşi actualul guvern vrea să ia măsuri, dar când acestea ajung în Parlament, există „aceeaşi majoritate pesedită care încă se opune la reformele necesare în domeniul Justiţie”.

„Asta nu ne face să ne oprim. Vom merge mai departe şi vom găsi soluţiile care se cuvin, pentru ca infractorii să meargă la puşcărie, iar oamenii cinstiţi să fie apăraţi, nu invers, cum din păcate am avut tendinţa în anii de guvernare pesedistă”, a mai spus şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici