Medicul din Braşov prins în flagrant când lua mită de la un pacient a fost reţinut

Medicul din Braşov care a fost prins în flagrant marţi când primea 200 de lei mită de la un pacient a fost reţinut.

Urmărește
1478 afișări
Imaginea articolului Medicul din Braşov prins în flagrant când lua mită de la un pacient a fost reţinut

Medicul din Braşov prins în flagrant când lua mită de la un pacient a fost reţinut

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov a transmis marţi seara că medicul prins în flagrant luând mită de la un pacient a fost reţinut.

În sarcina sa s-au reţinut până acum 10 fapte de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DGA, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au prins în flagrant un medic de la un spital din municipiul Braşov după ce a primit de la un pacient suma de 200 de lei cu titlu de mită pentru îndeplinirea unui act medical aflat în atribuţiile sale de serviciu.

Poliţiştii DGA au făcut cinci percheziţii domiciliare, dintre care trei la spitalul la care este angajat medicul şi două la locuinţele unor persoane fără calitate specială de pe raza localităţii Sânpetru, din judeţul Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici