Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sărbătoresc 5 ani de la căsătorie, „nunta de lemn”, cu un shooting-eveniment, într-un decor semnat de Nicu Bocancea

Adelina Pestriţu organizează alături de Nicu Bocancea, master florist internaţional şi cel mai cunoscut şi apreciat creator de decoruri de evenimente din România, “nunta de lemn”, aşa cum este supranumită aniversarea de 5 ani de la nuntă, printr-un shooting-eveniment, într-un cadru de sărbătoare, o orangerie feerică, înconjurată de pădure, în care să petreacă alături de Virgil şi micuţa Zenaida o seară memorabilă şi romantică.

Urmărește
35 afișări
Imaginea articolului Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sărbătoresc 5 ani de la căsătorie, „nunta de lemn”, cu un shooting-eveniment, într-un decor semnat de Nicu Bocancea

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sărbătoresc 5 ani de la căsătorie, „nunta de lemn”, cu un shooting-eveniment, într-un decor semnat de Nicu Bocancea

“Pentru familia noastră, luna iulie este plină de însemnătate şi de recunoştinţă. Dacă acum 5 ani, eram copleşiţi de griji, de liste şi de bucuria de a sta cu invitaţii, acum ne-am luat timp să ne gândim la noi. Aşa am realizat şi că noi nu am făcut acum 5 ani un shooting special de nuntă, cu noi mire şi mireasă. Am făcut poze de la petrecere, cu fiecare invitat în parte, în câteva momente speciale ale zilei şi serii, însă nu un shooting distinct. Ei bine, acum, la 5 ani de la nuntă, ne-am propus să facem un shooting de sărbătoare doar cu noi:). Aşa că, am avut bucuria de a mă îmbrăca din nou în rochie alba, de mireasă, semnată de prietena mea Andreea Mărcuţă de la MMarquise, iar Virgil în costum de mire pentru a retrăi emoţiile de atunci. Este aşa de dulce amintirea nunţii noastre, dar atât de frumoasă starea noastră de astăzi, când proiectăm mai matur viitorul nostru împreună, când celebrăm faptul că ne avem, că o avem o Zeny, minunea nostra, care zi de zi ne arată cât de norocoşi suntem. Îi mulţumim lui Nicu Bocancea că ne-a construit acum, la 5 ani de la nuntă, decorul ideal, alb, plin de frumos, de confetti, lumânări şi de parfum, pentru a celebra relaţia noastră de familie. Abia asteptăm aniversarea de 10 ani!”, a declarat Adelina Pestriţu, care a ales să sărbătoreasca 5 ani de căsnicie în cel mai romantic mod, în rochie de mireasă, alături de soţul ei şi de fiica lor, într-un decor „desenat” din flori albe şi multe lumânări.

Într-un cadru de poveste, cu o masă de doi, într-un context în care cerul, pădurea şi natura transformă Orangeria Iris in cel mai frumos tablou, plin de flori, lumânări şi simboluri ale iubirii, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au sărbătorit relaţia şi familia.

“Este o premieră pentru mine, pentru noi si pentru locaţia noastră ceea ce se întâmplă astăzi. Am făcut mii de decoruri de nuntă, de botez şi de evenimente private, însă este pentru prima oară când facem un decor de „nuntă de lemn”, o întâlnire de suflet, între doi îndrăgostiţi care îşi sărbătoresc 5 ani de la nuntă şi de la întemeierea familiei. Am avut emoţii când am creat decorul, pentru că mi-am dat seama că un astfel de moment are o semnificaţie diferită decât cea a începutului de drum împreună. M-am pus în locul lor şi mi-am dat seama că şi eu aş vrea să-mi aduc soţia într-un asemenea cadru, după ani de relaţie şi de dedicare pentru familie. Am folosit multe flori albe, am umplut de romantism cadrul printr-o multitudine de lumânări şi am creat o masă elegantă care să găzduiască poezia relaţiei lor”, declară Nicu Bocancea, cel mai premiat florist român pe plan internaţional şi reperul de superlativ şi bun gust în decorurile de evenimente din România.

După apusul soarelui şi la apariţia stelelor, cei doi îndrăgostiţi au început adevărata sărbătoare. Şi-au adus fetiţa în decorul de vis de la marginea Pădurii Snagov şi au sărbătorit prin mii de îmbrăţişări într-un con de laser, cu ploaie fină de fonfetti şi lumină evenimentul familiei lor.

“Am creat şi prins de plafon un con de lumină-laser, asemeni unui reflector protector, în mijlocul căruia am aşezat o masă decorată simbolic pentru toţi trei. În cel mai frumos moment al serii, lumina s-a tranformat într-o ploaie fină de confetti în timpul căreia sărbătoriţii au putut dansa şi celebra frumosul eveniment de familie”, a adăugat Nicu Bocancea despre magia de la Orangeria Iris pe care a creat-o pentru momentul memorabil din istoria familiei Adelinei Pestriţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici