Archie, fiul lui Harry şi Meghan, împlineşte cinci ani

Archie, fiul lui Harry şi Meghan, împlineşte cinci ani. Născut la Spitalul Portland din Londra în urmă cu 5 ani, Archie a fost descris de tatăl său, Prinţul Harry, drept „absolut de neuitat".

439 afișări
Imaginea articolului Archie, fiul lui Harry şi Meghan, împlineşte cinci ani

Archie, fiul lui Harry şi Meghan, împlineşte cinci ani

Prinţul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a cântărit 3,5 kg şi s-a născut la ora 5.26 dimineaţa, într-o cameră împodobită cu lumânări electrice şi o fotografie a Prinţesei Diana.

Primele imagini publicate două zile mai târziu îl arătau cum era prezentat regretatei regine şi prinţului Philip, străbunicii săi.

Prinţul Harry a declarat încântat că naşterea lui Archie a fost „cea mai uimitoare experienţă pe care mi-aş fi putut imagina vreodată".

Însă, din cauza disensiunilor regale care au dus la mutarea lui şi a lui Meghan în California, şi-a petrecut doar primele cinci luni de viaţă în Marea Britanie.

Deşi şi-a petrecut doar primele luni de viaţă în Marea Britanie, Archie s-a adaptat de minune la noua sa casă din California, alături de sora sa mai mică, Lilibet, în vârstă de doi ani, relatează Daily Mail.

Potrivit dezvăluirilor din documentarul Netflix al familiei, micuţul Archie duce o viaţă plină, alergând pe plajă după pescăruşi şi ajutându-şi părinţii la cules de portocale în grădină.

Educaţia lui Archie este, de asemenea, o prioritate pentru Harry şi Meghan. Acesta a început deja grădiniţa şi se pregăteşte să înceapă educaţia cu normă întreagă la vârsta de şase ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici