Controverse privind o imagine cu Taylor Swift care ar arăta pe cine sprijină la alegerile din SUA

  • O imagine cu Taylor Swift în timpul unui concert a stârnit controverse.
  • Este vorba despre o imagine cu Swift pe scenă având în spate o siluetă.
  • Fanii celebrei cântăreţe consideră că silueta o reprezintă pe Kamala Harris şi că astfel Swift ar arăta pe cine sprijină în cursa prezidenţială din SUA.
Urmărește
1645 afișări
Imaginea articolului Controverse privind o imagine cu Taylor Swift care ar arăta pe cine sprijină la alegerile din SUA

Speculaţiile au început după ce megastarul a publicat marţi o colecţie de imagini pe pagina de Instagram de la cele trei spectacole ale sale de la Varşovia în timpul turneului Eras. Într-o imagine în care Swift cântă la chitară există o silueta care îşi flutură mâinile pe fundal. Imaginea nu este clară, dar susţinătorii cred că este vorba despre Kamala Harris, candidata Partidului Democrat, potrivit Sky News.

Sursa foto: Instagram/Taylor Swift

„Se pare că ar trebui să fie un impact mai mare după ce Taylor Swift a lăsat o umbră a lui Kamala pe postarea ei de pe Instagram, dar nu văd pe nimeni vorbind despre asta”, a spus un utilizator pe platforma X. Acesta a fost completat de altul: „Swift o susţine discret pe Kamala Harris pe Instagram. Nicio declaraţie publică încă, în afară de această poză.”

Totuşi, o sursă din anturajul cântăreţei a declarat pentru The Hollywood Reporter că silueta aparţine unui cântăreţ din echipa lui Swift.

Nici cântăreaţa nu a făcut comentarii despre dezbaterea politică. Totuşi, ar fi o surpriză dacă Swift nu ar fi de partea democratei Kamala Harris, cântăreaţa şi politiciana având numeroase puncte de vedere comune în ceea ce priveşte dezbaterile din SUA precum egalitatea de gen, drepturile LGBT şi controlul armelor. În plus, Taylor Swift a condamnat preşedinţia lui Trump şi i-a susţinut pe Joe Biden şi Kamala Harris la alegerile prezidenţiale din SUA din 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici