Oasis se reuneşte după 15 ani: Fraţii Gallagher anunţă un turneu uriaş în 2025

  • După 15 ani de la despărţirea lor tumultuoasă, celebra trupă britanică Oasis a anunţat oficial revenirea pe scenă.
  • Liam şi Noel Gallagher, cunoscuţi pentru relaţia lor tensionată, au confirmat că vor concerta împreună în 2025, punând capăt speculaţiilor intense din ultima perioadă.
Urmărește
318 afișări
Imaginea articolului Oasis se reuneşte după 15 ani: Fraţii Gallagher anunţă un turneu uriaş în 2025

Oasis se reuneşte după 15 ani: Fraţii Gallagher anunţă un turneu uriaş în 2025

Anunţul vine în preajma celei de-a 30-a aniversări a albumului de debut al trupei, „Definitely Maybe", lansat pe 29 august 1994. Fraţii Gallagher au împărtăşit vestea pe reţelele de socializare, declarând simplu: „Asta este, asta se întâmplă".

Turneul include patru concerte pe stadionul Wembley din Londra, patru spectacole la Manchester, precum şi apariţii în Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda, programate pentru lunile iulie şi august 2025.

Trupa a subliniat că acestea vor fi singurele concerte în Europa pentru anul respectiv, deşi sunt în plan şi spectacole în afara continentului, scrie Sky News.

Oasis a explicat că decizia reuniunii nu a fost rezultatul unui moment revelator, ci mai degrabă o realizare graduală că „momentul este potrivit". Apropierea aniversării albumului „Definitely Maybe" a jucat, probabil, un rol în această decizie.

Formată la începutul anilor '90, Oasis a devenit una dintre cele mai influente trupe din istoria muzicii britanice, cu hituri precum „Wonderwall", „Don't Look Back in Anger" şi „Live Forever".

Despărţirea lor a avut loc în august 2009, în urma unei altercaţii între fraţi înainte de un concert la Paris.

În anii care au urmat, Liam şi Noel au continuat cariere solo, schimbând ocazional insulte prin presă şi social media. Acum, după 15 ani de la separare, fanii vor avea în sfârşit ocazia să-i vadă din nou pe scenă împreună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici