Privé Fashion Events 2024 - o adevărată degustare a modei şi artei găzduită de Grădina Palas Iaşi

  • În această toamnă, pe 13 septembrie publicul ieşean va trăi experienţa savuroasă a modei şi a artei.
  • Privé Fashion Events 2024 invită publicul să experimenteze o adevărată degustare a modei şi artei găzduită de Grădina Palas Iaşi.
Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Privé Fashion Events 2024 - o adevărată degustare a modei şi artei găzduită de Grădina Palas Iaşi

Locaţia evenimentului, Grădina Palas, cea mai frumoasă grădină publică din România, va oferi un cadru de vis pentru desfăşurarea acestui spectacol electrizant, având drept fundal Palatul Culturii, ce se află în topul celor mai frumoase clădiri iluminate arhitectural din lume.

Pe 13 septembrie, Iaşul va fi locul unde timpul şi spaţiul se vor contopi într-o poveste vibrantă, găzduind expoziţii de sculptură inedite ale artiştilor locali de renume. Felix AFTENE, cu un portofoliu de peste 40 de expoziţii în diferite ţări ale lumii, Dragoş PĂTRAŞCU, creator de anvergură internaţională sau Vladlen BABCINEŢCHI, autor prolific a numeroase opere de for public, vor aduce o notă de rafinament şi plus valoare întregului eveniment.

În decorul ediţiei a VIII-a a Privé Fashion Events 2024, îi veţi regăsi pe maeştri ai designului precum Laura Lazar, Tudor Halatiu, A&S Negulescu, SCARS, alături de Maison Yvonne, Mareus, Doris, Poison, 2coat şi alţii.

Designeri prezenţi la Privé Fashion Events vin către public cu o veritabilă sursă de inspiraţie stilistică, unde majoritatea pieselor sunt prêt-à-porter, uşor integrabile în viaţa cotidiană.

Catwalk-ul devine o scenă vie, unde modelele defilează, dezvăluind creaţiile spectaculoase ale designerilor, înconjurate de sculpturi şi lucrări de artă, creând astfel o armonie perfectă între modă şi expresie artistică. Modelele ce vor defila în ţinute excentrice provin de la cea mai mare agenţie din Regiunea Moldovei, cu o experienţă de aproape 3 decenii, Academia Models, manageriată de Alina Cosoi.

Invitatul special al acestei ediţii este Edward Aninaru, fotograf de modă de renume internaţional, regizor de videoclipuri şi o celebritate în sine. Cu o carieră strălucitoare, colaborând cu nume mari precum Celine Dion şi publicaţii de top precum Vogue şi Harper's Bazaar, Edward Aninaru aduce un plus de prestanţă evenimentului.

Privé Fashion Events 2024 este o celebrare a artei şi a creativităţii. Vizitatorii vor avea ocazia să participe la sesiuni de autografe, workshop-uri şi demonstraţii live, toate menite să îmbogăţească experienţa şi să aducă moda şi arta mai aproape de inimile şi minţile celor prezenţi.

Fondat în 2017 în Republica Moldova, Privé Fashion Events a devenit un punct de reper în industria modei, recunoscut pentru capacitatea sa de a îmbina eleganţa modei cu profunzimea artei vizuale. Ediţia din 2023 a marcat începutul unui nou capitol în România, continuând să inspire şi să redefinească standardele evenimentelor de modă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici