Smiley şi Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonaţi

Smiley şi Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă şi premiaţi creatori de conţinut de YouTube din România, lansează „VTM”, o piesă-trofeu, care sărbătoreşte 1,5 milioane de abonaţi de pe canalul gamer-ului, dar şi un cadou al lui Smiley ca răspuns la o negociere live şi online ce a durat mai bine de 1 an de zile.

493 afișări
Imaginea articolului Smiley şi Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonaţi

Smiley şi Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonaţi

„Toată nebunia a început în martie 2023, într-un live de-ale lui Theo Zeciu care sărbătorea 1 milion de abonaţi pe YouTube. M-a sunat în timpul live-ului şi m-a întrebat dacă aş vrea să fac o piesă cu el, ca să marcheze frumos performanţa. Am fost categoric şi i-am spus pe loc, în faţa milionului său de oameni de pe YouTube, că ne mai auzim când va face 3 milioane de abonaţi. După o negociere strategică, am lăsat loc de revenire când va avea 2,5 milioane. Înnebunit după provocări şi strategii de gaming, omul nu s-a lăsat, a căutat o cale de ieşire şi a tot spus oamenilor în fiecare video care-i obiectivul lui şi a tot crescut şi a crescut, dar nu suficient. Aşa că, s-a întors la mine cu alte negocieri până am stabilit împreună tot live, de data asta pe Instagram, că-i cobor pragul de piesă la 1,5 milioane. Aşa că, iata-ne aici, omul şi-a câştigat „meciul” şi piesa şi aşa lansăm acum nebunia asta de vară. Îmi place de Theo, îmi place lumea gamerilor, mai intru şi eu din când în când în ea cu câte un meci de FIFA şi le apreciez pasiunea şi stilul tehnico-strategic. Sunt foarte cool toţi şi iată că am şi reuşit, cu ajutorul nebuniei lui Theo, să intersectăm lumea muzicii cu cea a gaming-ului şi nu au ieşit scântei, ci o piesă de vară şi de fun. Hai la joc cu totii!”, a declarat Smiley, artistul care alege să răspundă provocărilor venite din orice lume nouă cu muzică.

VTM”, piesa care s-a lăsat aşteptată mai bine de un an, pare a anunţa cel mai tare duo din online-ul românesc, pentru că video-ul prin care Theo Zeciu a anunţat lansarea cu Smiley a strâns în doar 36 de ore aproape 2 milioane de vizualizări pe Instagram, iar live treaming-ul lui Zeciu cu Smiley din ziua precedentă lansării a fost deja pe locul 1 în trending pe YouTube, la secţiunea gaming, cu 10 ore înainte de premiera oficială a piesei „VTM”.

„Cu toate că am trecut deja prin etapele de înregistrat piesa în studio şi filmat videoclipul, încă nu îmi vine să cred că se întâmplă. Când am început să folosesc expresia “Viaţa mea/VTM” nu îmi imaginam cât de departe o să ajung cu ajutorul ei - de la o glumă facută în online la o piesă cu nimeni altul decât Smiley! Nu pot decât să spun că sunt exemplul viu că visele se transformă în realitate dacă faci ce îţi place şi ai şi curaj să spui ce visezi. E foarte important pentru mine să observ cât de mult contează acest "ciment" care ţine cărămizile împreună, mai precis dragostea pentru frumos, pentru viaţă, pentru umor şi nu pot decât să mulţumesc comunităţii mele pentru asta şi pentru sentimentul care ne leagă şi ne face mai puternici şi mai buni împreună.”, a declarat cu recunoştinţă Theo Zeciu, care a fost recompensat în 2023 cu distincţia ”Creatorul de conţinut al anului”, ca urmare a triumfului în categoriile ”Cel mai bun video de gaming”, ”Cel mai bun stream”, a excellence award-ului obţinut la categoria “Cel mai bun video de sports games” şi a titlului de ”Cel mai popular streamer” în cadrul Gaming Video Awards 2023.

Co-producţie HaHaHa Production & Viral Nation / Music Mob, „VTM” are muzica scrisă de Smiley, Lucian Nagy, Şerban Cazan şi Dorian Micu, versurile făcute de Smiley şi Dorian Micu şi producţia semnată de Lucian Nagy şi Şerban Cazan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici