Taylor Swift, selfie cu prinţul William şi cu copiii George şi Charlotte

  • Taylor Swift a făcut un selfie cu prinţul William şi cu copiii George şi Charlotte.
  • Viitorul rege a fost, de asemenea, văzut dând din braţe pe „Shake It Off” în timp ce îşi sărbătorea cea de-a 42-a aniversare alături de copiii săi, prinţul George şi prinţesa Charlotte, scrie Sky News.
676 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift, selfie cu prinţul William şi cu copiii George şi Charlotte

Taylor Swift, selfie cu prinţul William şi cu copiii George şi Charlotte

Prinţul de Wales i-a mulţumit lui Taylor Swift pentru un „concert grozav”, publicând o fotografie cu superstarul pop făcând un selfie cu el şi copiii săi, George şi Charlotte.

Urmărind spectacolul reginei muzicii pop de pe stadionul Wembley, viitorul rege a fost, de asemenea, văzut dând din braţe pe „Shake It Off” în timp ce îşi sărbătorea cea de-a 42-a aniversare.

Verişoara sa, Zara Tindall, şi soţul său, Mike Tindall, au fost şi ei prezenţi la concert.

Liderul laburist Sir Keir Starmer a fost, de asemenea, prezent, după ce a luat o pauză de la campania electorală pentru a participa la prima seară a etapei londoneze a turneului Eras al starului pop american, care a bătut record după record.

Se pare că au fost prezente şi alte câteva feţe celebre, inclusiv vedeta din Bridgerton, Nicola Coughlan, modelul Cara Delevigne.

Prietenul lui Swift din NFL, Travis Kelce, a fost, de asemenea, văzut în fotografie cu Prinţul William, George şi Charlotte.

Prinţul William a mai împărţit scena cu Swift şi Jon Bon Jovi pentru o interpretare a piesei „Livin' On A Prayer” în cadrul unui eveniment caritabil organizat la Palatul Kensington în 2013.

Swift va susţine trei concerte la Londra în acest weekend, înainte de a reveni la Londra pentru alte cinci concerte în luna august.

Ea se va întoarce la sala cu o capacitate de 90.000 de locuri sâmbătă seara şi duminică.

Londra a fost cuprinsă de Taylor-mania în ultimele zile, harta metroului din oraş fiind redesenată pentru a sărbători sosirea ei. Hit-ul ei „Shake It Off” a fost cântat şi la tradiţionala ceremonie de schimbare a gărzii de la Palatul Buckingham, vineri.

Joi a fost dezvăluit faptul că fanii lui Swift ar trebui să stimuleze economia Londrei cu 300 de milioane de lire sterline, deoarece capitala găzduieşte mai multe spectacole Eras Tour decât orice alt oraş din lume, cu aproape 640.000 de persoane aşteptate să participe la cele opt date.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici