Un actor din Piraţii din Caraibe a murit după ce a fost atacat de un rechin

Tamayo Perry a murit duminică după-amiază în timp ce făcea surfing în largul insulei Oahu.

Urmărește
1638 afișări
Imaginea articolului Un actor din Piraţii din Caraibe a murit după ce a fost atacat de un rechin

Un actor din Piraţii din Caraibe a murit după ce a fost atacat de un rechin

Salvamarul şi instructorul de surfing care a apărut în cel de-al patrulea film Piraţii din Caraibe a murit după ce a fost atacat de un rechin în largul insulei Oahu din Hawaii.

Tamayo Perry, 49 de ani, care a jucat şi în Charlie's Angels: Full Throttle şi Blue Crush, a fost atacat lângă Goat Island duminică după-amiază, au anunţat serviciile de urgenţă din Honolulu.

Incidentul a fost raportat de un apelant care a spus că a văzut un bărbat suferind de ceea ce păreau a fi muşcături de rechin.

Serviciile de urgenţă au ajuns la locul incidentului, pe plaja Malaekahana, cu puţin înainte de ora locală 13:00.

Salvatorii l-au adus pe Perry, iar paramedicii au declart decesului potrivit Departamentul pentru servicii de urgenţă din Honolulu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici