Actorul de comedie Freddie Starr, descoperit mort în locuinţa sa din Spania

Actorul de comedie şi cântăreţul britanic Freddie Starr a fost descoperit mort, joi, în locuinţa sa din Mijas, Costa del Sol, Spania, fiind probabil victima unui infarct, potrivit The Guardian.

1864 afișări
Imaginea articolului Actorul de comedie Freddie Starr, descoperit mort în locuinţa sa din Spania

Actorul de comedie Freddie Starr, descoperit mort în locuinţa sa din Spania

Actorul, care avea 76 de ani, a fost descoperit mort de persoana care se ocupa de îngrijirea sa, în apartamentul său din Costa del Sol, unde se mutase în urmă cu doi ani.

Informaţia despre decesul artistului a fost confirmată de managerul acestuia pe reţeaua de socializare online Facebook.

 

 

Originar din Merseyside, Starr a fost solistul trupei Midnighters în anii 1960s şi a devenit celebru la începutul anilor 1970, după ce a apărut în show-ul de talente "Opportunity Knocks" şi în emisiunea "Royal Variety Performance".

În anii 1990, apărut în mai multe emsiuni TV, precum "Freddie Starr" (1993 - 1994), "The Freddie Starr Show" (1996 - 1998) şi "An Audience with Freddie Starr", în 1996. În 1999, a prezentat emisiunea concurs "Beat the Crusher".

Starr era celebru şi pentru comportamentul său excentric şi imprevizibil. În 1986, s-a aflat pe prima pagină a ziarelor pentru că ar fi mâncat un hamster, dar, în autobiografia sa lansată în 2001, "Unwrapped", Starr a negat povestea.

În 2011, a participat la reality show-ul ITV "I’m a Celebrity ... Get Me Out Of Here!:, dar a renunţat la scurt timp după ce a făcut o alergie şi a fost transportat la spital.

În 2012, a fost reţinut de poliţie şi apoi eliberat pe cauţiune, în urma unei acuzaţii de abuz sexual. La 18 luni de la debutul investigaţiei, a scăpat de acuzaţii, din cauza cărora, însă, ajunsese în pragul sinuciderii. A dat-o în judecată pe femeia care l-a acuzat, dar a pierdut procesul, în urma căruia a şi decis să se mute în Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici