- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (04.06.2014, 13:35)
- Dorina Călin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Andreea Esca, în turneu de promovare a cărţii "Ce-am făcut când am tăcut", la Braşov, Sibiu şi Cluj
Vedeta TV Andreea Esca, autoarea volumului "Ce-am făcut când am tăcut", apărut recent la editura Humanitas, va susţine un turneu de promovare a cărţii, iar primele oraşe în care aceasta se va întâlni cu fanii sunt Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca, informează un comunicat.
Urmărește
622 afișări
Andreea Esca, în turneu de promovare a cărţii "Ce-am făcut când am tăcut", la Braşov, Sibiu şi Cluj
Astfel, sâmbătă, de la ora 11.00, Andreea Esca se va întâlni cu cititorii din Braşov, la Librăria Humanitas, iar, de la ora 17.00, vedeta va fi prezentă la Librăria Humanitas din Sibiu.
Turneul de promovare a volumului "Ce-am făcut când am tăcut" continuă duminică, Andreea Esca urmând să se întâlnească cu cititorii din Cluj-Napoca, de la ora 14.00, la Librăria Humanitas.
Volumul "Ce-am făcut când am tăcut" a apărut la editura Humanitas şi a fost lansat la Salonul Internaţional de Carte Bookfest din Bucureşti, desfăşurat în perioada 28 mai - 1 iunie, la Romexpo.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
La evenimentul de lansare a volumului, Andreea Esca a declarat că această carte a fost scrisă pentru a fi lansată în mai, deoarece în această lună s-au împlinit 10 ani de când a fost înfiinţată revista The One, în care au apărut foarte multe dintre textele reunite în volumul "Ce-am făcut când am tăcut".
"Îmi plac poveştile adunate sub acelaşi «acoperiş»... ca să le citesc pe nerăsuflate. Aşa că am ales pentru această carte mult din ceea ce am scris în revista The One, dar şi alte întâmplări despre care n-am avut vreme să vă povestesc. Şi eu am descoperit, de exemplu, ce scria Tudor Chirilă pe blogul său cumpărându-i cartea în care adunase toate postările, pentru că nu am răbdare să urmăresc constant un blog, dar citesc cărţi. Aşa că m-am gândit că vreau să le spun poveştile mele şi celor care nu citesc revista număr de număr sau acelora care nu sunt pasionaţi de reviste glossy", a declarat Andreea Esca despre volumul "Ce-am făcut când am tăcut".
Scriitorul Radu Paraschivescu consideră că volumul "Ce-am făcut când am tăcut" reprezintă "un autoportret din cuvinte" al Andreei Esca.
"«Ce-am făcut când am tăcut» e un portret atipic, şi asta nu doar fiindcă frazele ţin loc de culori. E atipic şi fiindcă Andreea Esca nu-şi falsifică amintirile şi viaţa. E sinceră, cordială, sensibilă. Preferă să fie autentică în loc să-şi dea cu fard pe viaţă. Îşi păstrează anumite candori şi nu se sustrage nostalgiilor. Scrie neîmpovărată de propriul brand, ci înveselită de gândul că le poate spune şi altora poveşti despre copilărie, adolescenţă şi prima iubire", susţine Radu Paraschivescu.
La rândul său, Cristian Tudor Popescu a declarat: "Andreea Esca este ştirea României. Sunt generaţii care au crescut cu ea în minte, pe ecranul Pro TV. Însă o jurnalistă de ştiri profesionistă nu le vorbeşte oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricât ar fi de ataşantă, trebuie să rămână şi impersonală, să nu lase să se vadă prea mult dincolo de chip şi voce. În cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia să ne spună cuvintele ei. Să ne transmită ştiri despre ea şi despre oameni, altfel decât la televizor. Andreea păşeşte dincoace de ecran, printre noi".
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe