- Home
- Life-Inedit
- LONDRA, (28.01.2015, 18:46)
- Florin Badescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Aplicaţia care indică persoanele cu care utilizatorii ar trebui să se împrietenească
O nouă aplicaţie pentru telefoanele mobile inteligente, Pplkpr, este capabilă să identifice persoanele cu care utilizatorii ar trebui să se împrietenească, dar şi persoanele pe care aceştia ar trebui să le evite, informează dailymail.co.uk.
Urmărește
206 afișări
Aplicaţia care indică persoanele cu care utilizatorii ar trebui să se împrietenească
Aplicaţia realizează aceste lucruri prin întocmirea unui clasament al relaţiilor, monitorizând felul în care interacţiunile cu anumite persoane modifică ritmul cardiac al utilizatorului.
În cercul social al fiecărui om există prieteni, persoane cu rol calmant, dar şi altele care au o influenţă negativă. O nouă aplicaţie dezvăluie cu exactitate felul în care toţi aceşti oameni îl fac pe utilizator să se simtă, depistându-i pe falşii prieteni ai acestuia, care ar trebui eliminaţi din cercul de cunoştinţe.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Iohannis va fi anchetat, la inițiativa PSD, pentru cheltuielile de lux pe bani publici. Este primul președinte care, în numele „securității naționale”, a secretizat aceste cheltuieli
-
Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege care permite României achiziţionarea a 32 de avioane multirol F-35
-
Secretarul general al NATO îi transmite lui Donald Trump că războiul din Ucraina reprezintă o ameninţare la adresa SUA
-
Încă o dronă a căzut azi în Republica Moldova
Denumită "pplkpr" - se pronunţă "People Keeper" -, noua aplicaţie monitorizează ritmul cardiac al utilizatorului şi detectează chiar şi cele mai subtile modificări ale stării emoţionale, atunci când acesta se află în compania prietenilor şi cunoscuţilor săi.
În acest fel, aplicaţia poate să depisteze prietenii care pot să dăuneze stării de sănătate a utilizatorului.
Pplkpr este o aplicaţie gratuită pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS, creată de artiştii Kyle McDonald şi Lauren McCarthy din New York. Ea a fost testată recent şi de un grup de studenţi de la Universitatea Carnegie Mellon.
Aplicaţia funcţionează în colaborare cu orice tip de ecran care monitorizează ritmul cardiac şi poate fi acţionat prin Bluetooth.
Ea monitorizează şi înregistrează ritmul cardiac şi, dacă observă o schimbare, îl roagă pe utilizator să îi spună cum se simte, unde se află şi alături de cine.
În timp, algoritmul pe baza căruia este construită aplicaţia asociază emoţiile cu persoanele cunoscute de utilizator.
Din lista de prieteni, Pplkpr identifică oamenii care îl fac pe utilizator să fie fericit, aceia care îl calmează, dar şi persoanele care cauzează teamă şi stres.
Aplicaţia are numeroase beneficii, afirmă creatorii ei. Ea poate să depisteze, de exemplu, prietenii care ar trebui să fie evitaţi în perioadele stresante.
Aplicaţia poate să blocheze sau să şteargă din lista de prieteni persoanele care îl fac pe utilizator să devină neliniştit sau plictisit, dar şi să expedieze mesaje acelor persoane care îl calmează pe utilizator sau îl fac să se simtă fericit.
Citește pe alephnews.ro: Fortune: Elon Musk e cel mai puternic om din business în 2024
Citește pe www.zf.ro: Un român, un polonez şi un neamţ îşi fac un credit la bancă. Cât va plăti fiecare după 30 de ani. Diferenţele sunt halucinante
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Citește și: Aplicaţia pentru iPhone care găseşte pozele sexy ale prietenilor pe Facebook: "Este înfiorătoare"
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Cine este și cu ce se ocupă văduva lui Silviu Prigoană. Ce afacere deține Mihaela, de fapt
CANCAN.RO
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind moartea lui Silviu PRIGOANĂ! MĂRTURIA medicului care l-a RESUSCITAT infirmă zvonurile
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe