Asaf Avidan cântă în premieră în România, pe 29 iunie - VIDEO

Cântăreţul israelian Asaf Avidan cântă în premieră în România, pe 29 iunie, fiind invitatul evenimentului-concept WonderDay, care va avea loc pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti, informează organizatorii, Amphitrion.

698 afișări
Imaginea articolului Asaf Avidan cântă în premieră în România, pe 29 iunie - VIDEO

Asaf Avidan cântă în premieră în România, pe 29 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ultima duminică a lunii iunie, domeniul Mogoşoaia va fi cuprins de frumuseţea şi unicitatea unui eveniment-concept: WonderDay. Evenimentul va aduce în prim plan concertele live de excepţie ale unor artişti aflaţi pentru prima dată în România, dar şi producţii artistice originale, într-un spaţiu autentic de poveste presărat cu decoruri nemaiîntalnite, instalaţii luminoase spectaculoase şi elemente fantastice ce vor prinde viaţă timp de o zi.

WonderDay debutează la Palatul Mogoşoaia chiar în "Anul Brâncoveanu", care marchează 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu marelui domnitor şi om de cultură Constantin Brâncoveanu.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai noului val, întregeşte povestea WonderDay cu un concert în premieră, pe data de 29 iunie. Considerat revelaţia şi "furtuna muzicală" a Europei, Asaf a generat o adevărată revoluţie artistică datorită stilului său unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel, vocea sa fermecătoare a atras numeroase comparaţii cu artişti celebri precum Jeff Buckley şi Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l "un înger răguşit" şi "o forţă a naturii".

Cunoscut pe întreg mapamondul pentru hitul său "One Day", care s-a clasat pe prima poziţie a topurilor muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale sincere amestecate cu sunete de folk, blues şi rock, lista lungă de admiratori incluzând personalităţi muzicale celebre, printre care Ben Harper şi Robert Plant.

După aproape opt ani de activitate muzicală şi trei albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, cântăreţul a lansat un proiect solo acustic impresionant, care a ajuns rapid pe primele locuri ale topurilor de specialitate şi pe marile scene ale lumii, urmând ca vara aceasta să poata fi ascultat live pentru prima data şi în România.

Mai multe confirmări şi noutăţi din programul evenimentului, precum şi mai multe informaţii despre bilete urmează să fie anunţate în perioada următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici