Video Black Eyed Peas a promis că va reveni România

Trupa Black Eyed Peas a concertat sâmbătă seara, la Arenele Romane din Bucureşti, în faţa unui public de aproximativ 7.000 de persoane, prezentând un show plin de energie, în care a interacţionat foarte mult cu spectatorii şi la finalul căruia a promis că va reveni în România.

Urmărește
7 afișări

Show-ul a început în forţă, la ora 20.00, cu un recital al trupei Simplu. Cei cinci membri ai trupei n-au avut nevoie de prea multă încălzire pentru a câştiga simpatia publicului, care de la primele acorduri ale hitului "Oficial îmi merge bine" a cântat alături de trupă. Cu nişte secvenţe de dans bine puse la punct şi coordonate, cei de la Simplu au prezentat un recital consistent şi efervescent, lăsând apoi scena celor de la Black Eyed Peas.

Will.i.am, Apl.de.ap, Taboo şi Fergie şi-au făcut apariţia abia după aproape o oră, dar s-au aflat de la început în faţa unui public entuziasmat. După o primă piesă, Will.i.am a povestit că el şi colegii de trupă au ajuns în România cu o zi în urmă, vineri, şi după trei ore petrecute la hotel au mers în clubul Bamboo. "Aveţi cele mai frumoase femei de pe planetă", a tras el concluzia. "Felicitări", a adăugat acesta, dedicând tuturor fetelor piesa "My Humps".

Pe finalul concertului, artiştii i-au chemat alături de ei pe cei cinci câştigători ai promoţiei "Urcă pe scenă cu Black Eyed Peas". Dintre aceştia, Cătălina Ciobanu a fost cea care a interpretat alături de formaţie piesa "More", ceilalţi patru dansând alături de trupă.

A urmat în concert hitul "Pump It", după care cei de la Black Eyed Peas s-au retras în culise, revenind la câteva minute pentru bisul care a cuprins câteva dintre cele mai cunoscute piese ale lor: "Where Is The Love" şi versiunea necenzurată a hitului "Let's Get It Started/ Let's Get Retarded", încheind cu un cover după "Jump Around" de la House of Pain.

"Acesta nu este ultima dată. Vom veni înapoi în România", a încheiat Will.i.am concertul de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici