- Home
- Life-Inedit
- MINNESOTA, (22.04.2016, 08:15)
- Monica Stoica
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cauza morţii lui Prince începe să fie elucidată. Suspiciune de supradoză de droguri
Prince a fost tratat pentru o supradoză de droguri cu şase zile înainte de deces, precizează mai multe surse pentru site-ul american TMZ. Autopsia se va face în cursul zilei de vineri, 22 aprilie, potrivit CNN.
Urmărește
24251 afișări
Cauza morţii lui Prince începe să fie elucidată. Suspiciune de supradoză de droguri
Povestea cauzei morţii lui Prince începe să fie elucidată. Avionul privat al lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Illinois, vinerea trecută, la câteva ore după ce a susţinut un concert în Atlanta. La acea vreme, apropiaţii săi spuneau că se “lupta” cu o gripă. Infomaţia ridică semne de întrebare, deoarece avionul său mai avea 48 de minute până să ajungă la destinaţie, înainte să aterizeze neprogramat.
Mai multe surse de la Spitalul din Moline au precizat pentru TMZ faptul că Prince a fost dus în grabă la spital, iar medicii i-au administrat o “doză-şoc”, un tratament intensiv de salvare “tipic”, care contracarează efectele morfinei sau ale heroinei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate știi de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
Ciolacu publică facturile pentru zborurile private la Nisa în ziua de Crăciun
-
Care sunt cei şapte magnifici care au salvat bursa din Germania şi au sfidat crizele anul acesta
-
Cum s-a produs accidentul din Maramureş în care trei poliţişti au fost răniţi
Sursele citate continuă relatările, precizând că medicii l-au sfătuit pe Prince să rămână în spital cel puţin 24 de ore. Apropiaţii săi au cerut o rezervă privată, iar când au aflat că acest lucru nu este posibil, Prince şi cei care îl însoţeau au decis să ceară externarea. Cântăreţul a fost tratat timp de 3 ore, după care cu avionul personal a ajuns la reşedinţa sa.
Atunci când Prince a părăsit spitalul medicii precizează că “nu se simţea bine”.
Pe 16 aprilie, la o zi după ce a fost tratat de urgenţă în spital, Prince a apărut la un concert privat, foarte aproape de locuinţa sa din Minnesota, unde şi-a convocat o parte din fani. Toate celelalte concerte programate au fost anulate din motive de sănătate.
Surse medicale contactate de MEDIAFAX precizează că o gripă severă, care necesită tratament de urgenţă de trei ore, nu dă posibilitatea pacientului de a-şi continua activitatea relativ normal. Din contră, necesită terapie intensivă de câteva zile. Astfel, se susţine faptul că nu gripa a fost cauza decesului.
Este cunoscut faptul că autorităţile din Minnesota încearcă să între în posesia dosarului medical de la Spitalul din Moline, care să îi ajute să determine cauza morţii.
Au fost făcute mai multe încercări de contacta reprezentanţii lui Prince pentru comentarii, dar aceştia preferă să tacă.
Deplasările frecvente ale superstarului la farmacia cea mai apropiată de locuinţa sa, din ultima săptămână, indică în mod clar probleme de sănătate. Prince ar fi mers la farmacia locală chiar cu câteva ore înainte de a muri. Era a patra oară când mergea la farmacia de lânga reşedinţa din Minnesota, în ultima săptămâna, ceea ce sugerează că starea lui e sănătate era cu mult mai gravă decât o simplă gripă.
TMZ este în posesia unei fotografii în care Prince este surprins lângă maşina sa, părăsind farmacia Walgreens, în aproprierea reşedinţei sale din Minnesota, miercuri noaptea, în jurul orei 19:00, în seara zilei ce a precedat decesul. Sursele citate de TMZ precizează, de asemenea, că Prince frecventa această farmacie de ani, dar în acea seară, angajaţii farmaciei au fost îngrijoraţi pentru că vedeta arată mult mai fragil şi nervos decât de obicei.
Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park.
Citeşte şi: Prince a murit, cauza morţii necunoscută. În stare de şoc, artiştii îi deplâng dispariţia prematură
Citeşte şi: A murit Prince. Cântăreţul avea 57 de ani
Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreţ, compozitor, actor şi multi-instrumentalist american. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovaţiile aduse în industria muzicii, dar şi pentru munca sa eclectică, prezenţa scenică excentrică şi stilul vocal unic. A fost văzut ca un pioner al "sunetului Minneapolis". Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.
Artistul s-a născut în Minneapolis, Minnesota, şi a dezvoltat un interes pentru muzică de la o vârstă fragedă, compunând prima sa melodie la 7 ani. După ce a înregistrat piese cu formaţia verişorului său, 94 East/ 94 Est, Prince, în vârstă de 19 ani a înregistrat câteva demo-uri fără succes, înainte de a-şi lansa albumul de debut For You/ Pentru Tine, în 1978, sub coordonarea managerului său Owen Husney.
Albumul din 1979, care îi poartă numele, a fost premiat cu Discul de Platină datorită succesului înregistrat de piesele "Why You Wanna Treat Me So Bad?/ De ce vrei să mă tratezi aşa rău?" and "I Wanna Be Your Lover/ Vreau să fiu iubitul tău". Următoarele trei melodii lansate – Dirty Mind (1980), Controversy (1981), şi 1999 (1982) – au continuat să îi aducă succes şi faimă, dezvăluind amprenta unică a lui Prince asupra muzicii, şi anume versurile de o proeminentă sexualitate, dar şi comasarea elementelor funk, dance şi rock într-o singură piesă.
În 1984, şi-a denumit vocaliştii, care îl ajutau în susţinerea concertelor, The Revolution/ Revoluţia şi a lansat cântecul care l-a consacrat: "Purple Rain", ce a devenit ulterior coloana sonoră a filmului său de debut cu acelaşi nume.
Albumul "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest disc s-a menţinut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei care îi dă titlul, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry".
Un compozitor prolific, în anii 80, Prince a compus şi produs melodii, deseori fără a-şi semna munca cu propriul nume, ci cu pseudonime.
După ce a lansat albumele Around the World in a Day (1985) şi Parade (1986), a urmat albumul solo aclamat de criticii muzicali, Sign "O" the Times (1987). A lansat apoi încă trei albume solo, înainte să debuteze în formaţia New Power Generation, în 1991. Şi-a schimbat numele de scenă în 1993 cu un simbol greu de pronunţat, ermetic, supranumit "Simbolul Iubirii".
În anii 2000, şi-a luat din nou numele legendar de Prince Ultimul său album, HITnRUN Phase One, a fost lansat în 2015.
Prince a vândut mai mult de 100 de milioane de albume în toată lumea. Este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor. A câştigat 7 premii Grammy, un trofeu la Globurile de Aur şi un Oscar. A fost recompensat cu o stea pe Rock and Roll Hall of Fame în 2004.
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Klaus Iohannis, cel care a nesfințit Calendarul Alegerilor Prezidențiale la români, ți-a rebotezat Ignatul: Ziua Renașterii Porcilor
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Nava rusă scufundată a fost victima unui „act de terorism”, susține compania proprietară. Care este adevărul din spatele misiunii secrete în Siria?
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit secretul! Ce face în fiecare an, de Crăciun + ce spun fiicele sale despre jurizarea de la MasterChef
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe