Chirie record: O casă a fost închiriată pentru mai mult de 2 milioane de dolari pe an

  • Piaţa imobiliară de lux din Hong Kong a stabilit un nou record.
  • Wharf Holdings Ltd. a închiriat o casă de lux pentru 174.000 de dolari pe lună, a transmis compania într-un comunicat.
  • Suma se traduce în peste 2 milioane de dolari pe an pentru chiriaşul neidentificat.
767 afișări
Imaginea articolului Chirie record: O casă a fost închiriată pentru mai mult de 2 milioane de dolari pe an

Chirie record: O casă a fost închiriată pentru mai bine de 2 milioane de dolari pe an

Chiria este una record pentru o casă din Hong Kong, potrivit lui Louis Ho, director principal de vânzări la Centaline Property Agency Ltd, relatează Bloomberg.

„Unii dintre aceşti magnaţi nu şi-au găsit casa de vis, aşa că au tendinţa de a închiria o vreme înainte de a avea ocazia să cumpere”, a spus Ho.

Casa de 1.004 metri pătraţi cu vedere la portul Victoria are un garaj privat, o grădină şi un lift în proprietate. Wharf plănuieşte să vândă patru dintre cele şapte case ale sale de pe 11 Plantation Road, în timp ce va le va închiria pe restu.

Piaţa rezidenţială de ultimă generaţie a oraşului a înregistrat recent vânzări record de apartamente şi terenuri. Luna trecută, CK Asset Holdings Ltd. a vândut un apartament de lux pentru 459 milioane de dolari, cel mai mare sumă pentru o astfel de proprietate din Asia.

Hong Kong are o problemă mare cu spaţiul de locuit. Oraşul este cunoscut pentru aparatmentele înguste la preţuri foarte mari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici