Cum şi unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul

Nu puţini sunt aceia dintre noi care s-au întrebat unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul liber, dacă aceştia îmbină utilul cu plăcutul şi, dacă da, unde fac acest lucru.

Urmărește
926 afișări
Imaginea articolului Cum şi unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul

Cum şi unde îşi petrec VIP-urile şi corporatiştii de la noi timpul (Imagine: Facebook)

Conferinţele outdoor, noua modă în rândul corporatiştilor

Răspunsul la întrebarea dacă aceştia îmbină utilul cu plăcutul este: Da. În ultima perioadă conferinţele clasice au început să fie înlocuite de cele în aer liber. Aerul solemn al întâlnirilor în care cineva ţine un discurs iar ceilalţi îl ascultă, nemişcaţi, de pe scaun a fost schimbat cu peisajul verde, care conferă lejeritate şi bună-dispoziţie şi, prin acestea, o mai mare implicare din partea participanţilor.

Una dintre locaţiile care organizează astfel de conferinţe outdoor este Clubul Diplomatic, aflat lângă Lacul Herăstrău, care a fost recent renovat.

Companii ca L'Oreal şi Webhelp au ales să organizeze evenimente în această locaţie.

Faimosul Chef Martin White găteşte pentru VIP-uri şi corporatişti

VIP-urile şi corporatiştii care fie participă la evenimente, fie vin la Clubul Diplomatic pentru recreaţie sunt răsfăţate cu delicatese preparate de Martin White, primul bucătar purtător al unei stele Michelin.

Martin White este unul dintre primii chefi străini veniţi în România, el sosind în ţara noastră înainte de 2000 şi construindu-şi aici un renume după ce a lansat cu succes mai multe bucătării, precum cele de la Hilton, Casino Regent sau Casa Vernescu.

Meniul la evenimentele organizate de corporaţii este special ales de Chef Martin White.

Horaţiu Mălăele, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, Florin Piersic sunt doar câteva dintre personalităţile care au trecut pragul noului Club Diplomatic, care păstrează rafinamentul din anii '20, perioada în care a fost creat.

Istoria Clubului Diplomatic

Povestea Clubului Diplomatic a început pe 7 martie 1922, la iniţiativa colonelului Greble E. St. Junior şi a lui Alexandru Marghiloman. Cei doi au pus bazele clubului de sport Băneasa Country Club, fondat în acelaşi an de 143 de personalităţi importante ale vremii, precum Prinţul Ghica, Principele Barbu Ştirbey, Barbu Catargiu sau Negroponte. Băneasa Country Club a găzduit primul teren de golf din România, iar Bucureştiul a devenit una dintre puţinele capitale ale lumii ce deţinea un astfel de teren. Clubul, numit Diplomatic decenii mai târziu, a fost vizitat încă de la început de aristocraţi veniţi din întreaga Europă să se bucure de facilităţi precum golf, tenis, polo, piscină şi sporturi nautice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici