- Home
- Life-Inedit
- (24.08.2015, 10:49)
- Gabriela Badica
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum trăieşte cofondatorul Google, Sergey Brin - FOTO
Google Inc a format un nou conglomerat, Alphabet Inc, care urmează să încorporeze unităţile tot mai diversificate de afaceri şi de investiţii, ce aduc totuşi mai puţin profit imediat decât motorul de căutare pe Internet, a anunţat compania luni.
Urmărește
976 afișări
Business Insider: Cum trăieşte cofondatorul Google, Sergey Brin - FOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Schimbarea vine la aproape 20 de ani după ce Larry Page şi Sergey Brin au pus bazele Google, dintr-o cameră de cămin al Universităţii Stanford.
În urma acestei schimbări, Brin a devenit din director al proiectelor speciale Google, preşedinte al noului conglomerat.
Averea lui Brin se situează în jurul sumei de 34.3 miliarde de dolari, potrivit publicaţiei economice Forbes. Începuturile lui Brin, sunt însă, umile, potrivit Business Insider.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
-
Dinamo-Rapid, un derby clasic al fotbalului românesc, duminică, în etapa a 21-a Superligii / Anii 60 au oferit confruntări memorabile între cele două echipe
Cofondatorul Google s-a născut în Uniunea Sovietică, în 1973.
La acea vreme, tatăl său, Michael, visa să devină astrofizician, dar anti-semitismul din Rusia acelor timpuri nu i-a permis să îşi urmeze visul. Mai mult, originile sale evreieşti au făcut să îi fie greu să găsească un loc de muncă ca matematician. În cele din urmă, a sfârşit prin a se angaja ca economist în cadrul Guvernului. În cele din urmă, familia lui Brin a reuşit să obţină vize şi să plece din Rusia când Sergey avea 6 ani, iar experienţa trăită în Uniunea Sovietică l-a făcut pe Brin să aprecieze libertatea şi democraţia. În imaginea de mai jos, Brin apare alături de Edward Snowden, fost contractor care a lucrat pentru Agenţia de Securitate Naţională din SUA şi care locuieşte în Rusia din 2013, după ce a dezvăluit programele de spionaj în masă ale SUA şi aliaţilor săi.
Familia lui Brin s-a stabilit în Maryland, iar Sergey a fost trimis la o şcoală Montessori. Sistemul Montessori e cunoscut mai ales pentru că încurajează creativitatea copiilor. Cofondatorul Google, Larry Page, a urmat tot cursurile unei şcoli Montessori. La fel şi CEO-ul Amazon, Jeff Bezos.
Brin şi-a luat licenţa în matematică şi informatică la Universitatea din Maryland, urmată de doctorat, la Stanford. Aici l-a întâlnit pe Larry Page, în 1995. S-au împrietenit şi au început să lucreze la predecesorul motorului de căutare Google, pe care l-au numit BackRub.
Page şi Brin au înregistrat domeniul Google.com în 1997.
Sergey Brin se auto-defineşte "obsedat de fitness" şi e fotografiat adesea pe stradă îmbrăcat în ţinute sportive. De asemenea, Brin adoră să se dea cu rolele, să facă yoga şi să meargă în mâini, potrivit Business Insider.
Brin e celebru şi pentru simţul umorului. Potrivit unui fost angajat Google, Douglas Edwards, citat de Business Insider, Brin a apărut la un interviu îmbrăcat într-un costum de vacă. De asemenea, potrivit Fast Company, de 1 Aprilie Brin le-a spus femeilor însărcinate care lucrează la Google că va oferi lecţii Lamaze gratuite.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe