Formaţia Manu Chao va concerta pe 25 iunie la Timişoara, la Festivalul Plai

Formaţia Manu Chao, care îşi găseşte inspiraţia în cultura stradală a diferitelor ţări şi naţionalităţi, va concerta pe 25 iunie la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, în cadrul Festivalului Plai, informează organizatorii evenimentului.

Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului Formaţia Manu Chao va concerta pe 25 iunie la Timişoara, la Festivalul Plai

Formaţia Manu Chao va concerta pe 25 iunie la Timişoara, la Festivalul Plai (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Muzica multiculturală a celor de la Manu Chao este un amalgam de reggae, punk, ska, sunete descoperite şi ritmuri din jurul lumii, membrii formaţiei cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană şi alte limbi pe care le îmbină câteodată în aceeaşi piesă.

Manu Chao a lansat primul său album solo, intitulat "Clandestino", în 1988, iar acesta a devenit un succes internaţional răsunător. Cel de-al doilea album al lui Manu Chao, realizat împreună cu Radio Bemba Sound System, "Próxima Estación: Esperanza", a fost lansat în 2001 şi s-a bucurat de un succes răsunător. Au urmat "Sibérie m'était Contéee", primul album cântat doar în limba franceză, şi "La Radiolina", al cărui hit "Rainin' In Paradize" a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

Biletele pentru concertul formaţiei Manu Chao La Ventura costă 75 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro/bilete/manu-chao-la-ventura-timisoara-muzeul-satului-banatean-360091/event.html/ casieriile Eventim) şi din cea a magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange şi Vodafone. Numărul locurilor este limitat la 5.000.

Ediţia de anul acesta a Festivalului Plai are loc în perioada 12 - 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici