- Home
- Life-Inedit
- (01.05.2013, 12:44)
- Florin Radu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
INTERVIU: Masa de Paşte în viziunea juraţilor MasterChef. Secretele celor trei
Cei trei juraţi de la ”MasterChef” au dezvăluit, pentru Pro TV Magazin, secretele unei mese perfecte pentru ziua de Paşte şi planurile lor pentru Sărbători.
Urmărește
495 afișări
INTERVIU: Masa de Paşte în viziunea juraţilor MasterChef. Secretele celor trei
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au răspuns întrebărilor Pro Tv Magazin.
- Cum arată în opinia dvs. meniul perfect pentru această zi?
Sorin Bontea: E greu de spus, fiecare îşi face meniul după preferinţe. Eu unul aleg mereu ciorbiţa de miel, drob, friptură, ouă roşii şi cozonac sau pască. Ah, şi bineînţeles salata cu ceapă verde, roşii, ridichi, salate verde! Fără alte platouri speciale de mezeluri sau alte nebunii.
Cătălin Scărlătescu: În primul rând trebuie să ai ouă roşii, drob, apoi borş şi pe urmă alte nebunii cum ar fi rulada de miel, stufat, friptură. La final adăugăm cozonac, neapărat însoţit de un pahar cu lapte, pentru că laptele linişteşte stomacul, după atâtea preparate cu ceapă şi usturoi.
Florin Dumitrescu: Paştele celebrează tradiţia şi este una dintre acele sărbători în care te bucuri de familie. Masa tradiţională românească de Paşte cu drob de miel, ciorba, friptura la cuptor, pasca, cozonaci şi vin de ţară... sunt gusturile care ne sunt întipărite în minte încă de mici. Meniul perfect tine în primul rând de starea de spirit şi de atmosfera de la masă. Atâta timp cât eşti cu familia poţi mânca orice.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
-
Ursula von der Leyen, la 35 de ani de la Revoluţie: România şi Europa onorează sacrificiul românilor
Citeşte interviul integral cu cei trei pe www.protvmagazin.ro
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe