Învaţă-i pe copii să se spele pe dinţi cu ajutorul unei periuţe interactivă

  • Periuţa transformă spălatul pe dinţi al celor mici într-o joacă.
  • Se conectează la telefonul mobil şi foloseşte recunoaşterea facială.
  • Aplicaţia îţi furnizează un raport despre cum s-a spălat copilul.
273 afișări

Cine are copii ştie cât de greu e să-i determini să se spele pe dinţi dimineaţa şi seara. Ba sunt prea adormiţi, ba n-au chef, ba stropesc toată baia, e obositor.

Hai să-ţi dau o soluţie, o periuţă de dinţi interactivă, care transformă spălatul dinţilor într-o joacă. AquaSonic Brush Monsters se conectează la telefonul mobil, care devine astfel oglindă.

Pe lângă faptul că-i învaţă pe copii cum să se spele corect, folosind recunoaşterea facială, îi transformi pe cei mici în personajele lor preferate. Iar copiii se vor juca încercând să salveze brânza, cireşele şi sucul de vicleanul mucegai verde. La sfârşit, vor fi premiaţi cu un selfie, iar aplicaţia îţi poate furniza un raport despre cum şi cât s-au spălat copiii pe dinti, ca să mai corectezi pe ici pe colo.

Părinţii cred că o astfel de periuţă e utilă, dar pot fi destul de inventivi.

Părinte: Un mod mai prietenos e întotdeauna binevenit pentru un copil. I-am cumpărat nişte beţe care semănau cu periuţele de dinţi, şi au nişte colţişori de cauciuc, pe care-i rodea şi se prefăcea că se spală pe dinţi când ne vedea pe noi. Îmi place să mă spăl pe dinţi! 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici