- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (19.01.2012, 07:25)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Istoria internetului: Cum arătau Google, Facebook sau Twitter la lansare şi cum s-au schimbat de-a lungul timpului - FOTO
Unele dintre cele mai cunoscute site-uri din lume, ca Facebook, Google sau Amazon, şi-au schimbat radical aspectul de-a lungul timpului.
Urmărește
4628 afișări
Istoria internetului: Cum arătau Google, Facebook sau Twitter la lansare şi cum s-au schimbat de-a lungul timpului
În 1998, sigla Google era urmată de un semn de exclamare, iar site-ul oferea doar opţiunea de căutare a termenilor. Google indexa 25 de milioane de pagini, în timp ce în prezent indexează 25 de miliarde, scrie dailymail.co.uk.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Cu ce variante merg PSD şi PNL la consultările de la Cotroceni
-
Războiul din Ucraina. Rusia anunţă că a doborât 42 de drone ucrainene în timpul nopţii
Amazon, care în prezent vinde milioane de produse, printre care jucării, electronice şi ceasuri, se lăuda în 1994 că este "cea mai mare librărie din lume", oferind peste un milion de titluri. Chiar şi la acea vreme, site-ul invita utilizatorii să îşi spună părerea şi să facă recomandări.
Facebook, care a fost lansat în 1994 la Universitatea Harvard, nu a făcut schimbări majore la aspect, păstrând culorile alb şi albastru.
Pagina Twitter avea, în 2005, un fundal alb şi siglă verde, complet diferite de aspectul din prezent, cu albastru şi emblema cu pasăre. La lansare, numele site-ului era scris "Twttr", iar motto-ul paginii era "Dacă ai un telefon mobil şi poţi scrie mesaje, nu te vei mai plictisi niciodată".
Russell Beale, profesor de interacţiune între om şi computer la Universitatea din Birmingham, susţine că schimbările pe care le-au făcut site-urile de-a lungul timpului au remediat problemele pe care le aveau la lansare.
"Amazon este exemplul clar al site-urilor de la început: text albastru subliniat, fără grafică sofisticată", spune profesorul.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe