- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (03.05.2016, 14:04)
- Crina Rădulescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Locurile în care nu ar trebui să îţi petreci niciodată vacanţa - FOTO
Există multe atracţii turistice în care pot fi petrecute vacanţe reuşite, dar alte locuri sunt instinctiv terifiante şi, deşi par normale, nu sunt deloc potrivite pentru o vacanţă în familie, scrie Descoperă.
Urmărește
3164 afișări
Locurile în care nu ar trebui să îţi petreci niciodată vacanţa - FOTO
Iată câteva dintre atracţiile turistice "de groază", potrivit Descoperă.
5. Muzeul Finlandez infestat cu paianjeni uriaşi
O clădire mare şi veche din inima Helsinki-ului, Muzeul Natural de Istorie din Finlanda este una dintre cele mai mari atracţii turistice. De asemenea, este un loc în care nicio persoană care suferă de arahnofibie nu ar trebui să ajungă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
-
Dinamo-Rapid, un derby clasic al fotbalului românesc, duminică, în etapa a 21-a Superligii / Anii 60 au oferit confruntări memorabile între cele două echipe
Clădirea este casa unei gigantice colonii de paianjeni extrem de veninoşi şi aproape imortali. Partea bună este că sunt renumiţi pentru că se ascund de oameni. În cei 50 de ani în care muzeul a fost infestat, a fost înregistrată numai o singură ciupitură.
4. Barajul american umplut de cadavre
În 22 septembrie 1938, barajul a fost ţinta unui dezastru local. Cu o noapte în urmă, un muncitor a observat că structura începe să se curbeze, deplasându-se 2 metri de la poziţia iniţială. La ora 13:15, ziua următoare, imediat cum inginerul şef a ajuns să inspecteze problema, toată apa a răbufnit. Aproximativ 4 miliarde de litri de apă, noroi şi beton au fost împinse în Râul Missouri şi au distrus totul în calea lor.
Opt oameni au dispărut, însă doar două cadavre au fost găsite. Ceea ce face ca acest baraj să fie straniu, este faptul că nămolul a fost reciclat pentru reconstrucţia barajului, cu tot cu cele şase corpuri. Până în ziua de azi, acele cadavre au rămas o parte a barajului.
3. Locuri de picnic londoneze amplasate lângă morminte vechi
Precum o mare parte a Europei, Londra a fost lovită puternic de Moartea Neagră. Între 1665 şi 1666, aproximativ 15% din populaţia oraşului a murit în agonie. Având în vedere numărul mare de cadavre, autorităţile au făcut singurul lucru raţional. Au creat morminte în locuri care puteau fi uitate în câţiva ani, precum Green Park, Grădina Golden din Soho sau alte zeci de locuri identificate.
2. Câmpul de moarte al Hotelului din Sri Lanka
Hotelul a fost construit în locul în care Tigrii Tamil au stat pentru ultima oară în războiul lung şi sângeros din Sri Lanka. Au murit atât de mulţi civili, încât zona este acum cunoscută drept câmpul de moarte din Sri Lanka.
Poate că cea mai înfricoşătoare parte este cât de repede s-a deschis hotelul, după ce câmpul de luptă a fost pătat de sânge. Uciderea în masă a avut loc în 2009, iar hotelul a intrat în afaceri în 2012.
1. Templul indian plin de şobolani uriaşi
Cunoscuţi drept ''copii mici'' de admiratori, se spune că şobolanii reprezintă reîncarnarea zeităţilor Hinduse. Statistic vorbind, acolo se află aproximativ 20.000 de şobolani negri. India are cea mai mare rată de mortalitate cauzată de turbare, plus epidemii de ciumă bubonică.
Partea înfricoşătoare este că localnicii consideră creaturile ca fiind aducătoare de noroc. Este ceva normal ca oamenii să mănânce alimente atinse de şobolani, deoarece se spune că prevestesc primirea unei averi mari.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe