O femeie care a sunat la numărul de urgenţă de peste 2.000 de ori în trei ani a fost închisă

  • O femeie din Londra care a sunat la numărul de urgenţă de peste 2.000 de ori în trei ani a fost condamnată la închisoare.
  • Ea va sta după gratii 22 de săptămâni.
  • De asemenea, a primit interdicţia de a mai utiliza linia pentru urgenţe.
1466 afișări
Imaginea articolului O femeie care a sunat la numărul de urgenţă de peste 2.000 de ori în trei ani a fost închisă

Sursa foto: iStock

Femeia în vârstă de 56 de ani locuieşte în Harrow, în nordul Londrei.

Ea a folosit 17 numere de telefon diferite pentru a suna linia de urgenţă între 2021 şi 2023, potrivit Sky News.

În 2023, femeia a sunat de 1.194 de ori.

Ea a fost arestată în ianuarie pentru 668 de încălcări ale Legii privind comunicaţiile şi a fost acuzată de 670 de infracţiuni.

După ce a fost arestată, ea a agresat un poliţist şi a urinat în aurospeciala Poliţiei. În final, agresoarea a fost condamnată la 22 de săptămâni de închisoare şi după eliberare poate fi din nou închisă dacă sună la linia de urgenţă fără a avea nevoie.

Potrivit Poliţiei Metropolitane, prejudiciile create de femeie prin apelurile repetate se ridică la valoarea de 4.500 de lire sterline doar pentru o perioadă de cinci luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici