O mamă şi-a găsit copilul într-o maşină de spălat aflată în funcţiune. Cum s-ar fi întâmplat totul

Heather Oliver, o femeie de 30 de ani din Indiana, a fost arestată sub acuzaţia că şi-ar fi neglijat fiul în vârstă de 5 ani, care s-a blocat într-o maşină de spălat aflată în funcţiune, potrivit Fox News.

2802 afișări
Imaginea articolului O mamă şi-a găsit copilul într-o maşină de spălat aflată în funcţiune. Cum s-ar fi întâmplat totul

Copil blocat într-o maşină de spălat aflată în funcţiune. Mama băiatului, găsită vinovată

Când a ajuns pe mâinile medicilor, băiatul de 5 ani se zbătea între conştienţă şi inconştienţă. Acesta a fost transportat la spital de tatăl său, în aceeaşi zi în care s-a petrecut incidentul, a relatat Fox News. Copilul a suferit răni uşoare în partea superioară a corpului.
 
Potrivit documentelor judecătoreşti, tatăl copilului le-a declarat poliţiştilor că Oliver l-a sunat să îi spună că fiul lor s-a blocat în maşina de spălat, care era pornită.
 
Femeia a fost alertată de sunetele care se auzeau din bucătărie, cu atât mai mult cu cât ştia că ea nu pusese în funcţiune aparatul electrocasnic. Aceasta l-a găsit pe copil înăuntru şi l-a salvat imediat.
 
Heather Oliver, în vârstă de 30 de ani, a fost acuzată în luna decembrie pentru neglijenţă, care a dus la vătămări corporale. Femeia a fost eliberată a doua zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici