- Home
- Life-Inedit
- LOS ANGELES, (11.11.2013, 16:12)
- Teodora Nicolau
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Primul film rusesc produs cu tehnologia Imax 3D a stabilit recorduri spectaculoase în Rusia şi China - VIDEO
Filmul "Stalingrad 3D", primul lungmetraj rusesc produs cu tehnologia Imax 3D, a obţinut cele mai mari încasări înregistrate vreodată în Rusia în weekendul premierei, respectiv cele mai mari încasări din China reuşite de un film străin care nu a fost produs la Hollywood, informează screendaily.com.
Urmărește
524 afișări
Primul film rusesc produs cu tehnologia Imax 3D a stabilit recorduri spectaculoase în Rusia şi China - VIDEO (Captură video)
Astfel, filmul "Stalingrad 3D" a obţinut încasări de 14,3 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în Rusia, unde a rulat în 1.400 de cinematografe. Filmul a fost lansat în Rusia pe 10 octombrie.
Drama de război, care a beneficiat de un buget de 30 de milioane de dolari, este o coproducţie Rusia-Germania, cu un scenariu inspirat de anumite scene din romanul "Viaţă şi destin" de Vasili Grossman şi de povestea "Casei lui Pavlov", o clădire de pe malul Volgăi, devenită un simbol al rezistenţei împotriva forţelor net superioare ale soldaţilor germani.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Rusia și Iran și-au conectat sistemele naționale de plată, într-o mișcare semnificativă către dedolarizare. În primă fază, iranienii vor putea retrage ruble din Rusia
-
Analiză: cât costă să încarci o maşină electrică în România în comparaţie cu alte ţări
-
Melania Trump respinge tradiţia: Prima doamnă refuză să se întâlnească cu Jill Biden la Casa Albă
-
Tribunalul Bucureşti declină contestaţia Dianei Şoşoacă
Filmul urmăreşte povestea unui grup de soldaţi ruşi care, în timpul asedierii Stalingradului din toamna lui 1942, ţin piept soldaţilor germani în încercarea lor de a proteja singura supravieţuitoare a clădirii de apartamente, o tânără în vârstă de 19 ani, de haosul şi cruzimea din jur.
Regizat de Fiodor Bondarciuk (care în 2008 a realizat blockbusterul SF "Obitaemîi ostrov"), filmul îi are în distribuţie, printre alţii, pe Serghei Melkumov, Serghei Bondarciuk, Thomas Kretschmann, iar muzica este semnată de Angelo Badalamenti ("Twin Peaks").
După încasările record din Rusia, filmul a obţinut câştiguri impresionante şi în China, unde a înregistrat 8,3 milioane de dolari în primul weekend de la lansarea în cinematografe pe 31 octombrie, acestea fiind cele mai mari încasări obţinute vreodată de un film care nu a fost produs în Statele Unite sau în China.
Nu se cunoaşte deocamdată data la care filmul, distribuit în Rusia prin Sony Pictures, via Columbia Pictures, va fi distribuit şi în Statele Unite şi Europa, compania Columbia trebuind să decidă mai întâi dacă va opta pentru dublarea sau subtitrarea peliculei.
Fiodor Bondarciuk, născut pe 9 mai 1967, fiul cunoscutului regizor Serghei Bondarciuk şi al actriţei Irina Skobţeva, este un regizor de film, actor, realizator de videoclipuri şi producător rus.
Fiodor Bondarciuk şi-a lansat cariera de regizor în anul 2005, când a turnat filmul "Deviataia rota", care prezintă povestea celebrei companii disciplinare" a noua, Regimentul 345, care a luptat în Afganistan, film ce a fost propunerea Rusiei la Oscar.
Următorul film de succes a fost SF-ul "Obitaemîi ostrov", în 2008, după povestea fraţilor Strugaţki, autori ruşi de SF şi Fantasy, cu un buget de 36,5 milioane dolari, la care regizorul a filmat vreme de patru ani.
Citește pe alephnews.ro: Ultimele cartușe ale lui Biden: Blinken promite să „consolideze” sprijinul pentru Ucraina înainte de tranziția la Trump
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Donald Trump a ales un fost spion de top al SUA, John Ratcliffe, ca noul șef al CIA. Este un critic dur al Chinei și al politicilor lui Biden în Orientul Mijlociu
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Silviu Prigoană a slăbit 40 de kilograme în 8 luni. Ce regim a ținut fostul politician, de fapt
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe