Primul model transgender angajat de Sports Illustrated / Valentina Sampaio a lucrat şi pentru Victoria’s Secret

  • Valentina Sampaio a lucrat şi pentru Victoria’s Secret.
  • Acum, tânăra devine primul model transgender angajat de Sports Illustrated.
  • În 2017, ea a fost prima femeie transgender care apare pe coperta revistei Vogue Paris.
2068 afișări
Imaginea articolului Primul model transgender angajat de Sports Illustrated / Valentina Sampaio a lucrat şi pentru Victoria’s Secret

Primul model transgender angajat de Sports Illustrated / Valentina Sampaio a lucrat şi pentru Victoria’s Secret

Valentina Sampaio, tânăra care, anterior, a lucrat pentru Victoria’s Secret, devine primul model transgender angajat de Sports Illustrated. În 2017, ea a fost prima femeie transgender care apare pe coperta revistei Vogue Paris.

Modelul care continuă să doboare barierele spune că e entuziasmată şi onorată să facă din acest proiect, ba mai mult, felicită revista pentru că a creat un număr care susţine „un set divers de femei multitalentate, frumoase, într-un mod creativ şi demn”, scrie CNN.

Valentina spune că s-a născut într-un sat de pescari, îndepărtat şi umil din nordul Braziliei. Potrivit unui studiu, 130 de persoane transgender au fost ucise în Brazilia anul trecut – mai mult decât în orice altă ţară.

Ceea ce ne uneşte ca oameni este faptul că toţi împărtăşim dorinţa comună de a fi acceptaţi şi iubiţi pentru ceea ce suntem”, adaugă Sampaio.

Autor: Tatiana Beliuta

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici