"Prinţesa din Babilon", micuţa creştină care a fascinat lumea arabă cu vocea sa, a fugit din Irak după ce ISIS a ameninţat că o va ucide - FOTO, VIDEO

Mirna Hana, o fetiţă de 11 ani care a făcut senzaţie pe internet după participarea la "Voice Kids" Liban, a dezvăluit modul în care a fost nevoită să fugă din Irak, atunci când ISIS a ameninţat că o va răpi şi ucide.

6497 afișări
Imaginea articolului "Prinţesa din Babilon", micuţa creştină care a fascinat lumea arabă cu vocea sa, a fugit din Irak după ce ISIS a ameninţat că o va ucide - FOTO, VIDEO

"Prinţesa din Babilon", micuţa creştină care a fascinat lumea arabă cu vocea sa, a fugit din Irak după ce ISIS a ameninţat că o va ucide (Imagine: dailymail.co.uk)

Supranumită "Prinţesa din Babilon", fetiţa care provine dintr-o familie creştin caldeeană (credincioşi catolici din Orinentul Mijlociu) i-a uimit pe toţi antrenorii "Voice Kids" din Beirut cu un cântec irakian de dragoste - "Yesterday in a Dream" şi o piesă din celebrul film Disney ”Frozen” - ”Let it Go”, transmite Daily Mail.
 
Înregistrarea video cu acest moment a adunat pe YouTube aproape 12 milioane de vizualizări în mai puţin de zece zile.
 
Până să ajungă în capitala Libanului şi să impresioneze o lume întreagă cu talentul său incredibil, micuţa a trecut printr-un adevărat iad. Ea a povestit cum familia sa a fost forţată să părăsească Irakul, în urmă cu opt luni, pentru a scăpa cu viaţă.
 
 
"După ce am ajuns în Liban, tatăl meu mi-a spus că Daesh (ISIS) ne-a ameninţat că mă va răpi şi mă va ucide. De atunci am coşmaruri şi nu mai pot să dorm sau să stau singură", a mărturisit Mirna Hana.
 

"Acest concurs este şansa de a cânta pentru lume şi de a arăta că Irakul reprezintă şi altceva în afară de război. Sunt melodii foarte frumoase. Toată lumea ştie problemele din Irak, modul în care ISIS ucide oamenii şi cum le sunt luate casele", a declarat tatăl micuţei.

 
 
"Ne-au ameninţat că ne răpesc fiica, aşa că am venit aici. Am lăsat totul în urma noastră, chiar şi job-ul meu de la guvern", a adăugat bărbatul.
 
 
Înainte ca Mirna să urce pe scenă, tatăl ei a îmbrăţişat-o şi i-a spus: "Nu-ţi fie frică". Cu vocea sa angelică "Prinţesa din Babilon" a reuşit să uimească publicul şi juriul, iar lacrimile n-au întârziat să apară. 
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici