Scandal. Un candidat al partidului de guvernământ, acuzat că a pariat pe data alegerilor britanice

Un candidat al partidului de guvernământ este acuzat că a pariat pe data alegerilor britanice. Pariul a fost plasat înainte ca premierul britanic să facă anunţul surprinzător privitor la convocarea alegerilor anticipate. Instituţia care supraveghează jocurile de noroc a declanşat o anchetă.

104 afișări
Imaginea articolului Scandal. Un candidat al partidului de guvernământ, acuzat că a pariat pe data alegerilor britanice

Scandal. Un candidat al partidului de guvernământ, acuzat că a pariat pe data alegerilor britanice

Partidul Conservator, aflat la guvernare, este zguduit de un scandal legat de jocurile de noroc, chiar în mijlocul campaniei electorale. Scandalul apare într-un moment foarte prost pentru conservatorii care ar putea suferi o înfrângere istorică la alegerile din 4 iulie.

În mijlocul scandalului este candidata conservatoare Laura Saunders. Ea se confruntă cu o investigaţie în legătură cu posibile infracţiuni la pariuri. BBC a anunţat că Saunders este investigată pentru că a pariat pe momentul alegerilor generale, înainte ca data să fie anunţată în mod public.

Înainte de a fi candidată, Saunders a lucrat pentru Partidul Conservator. Ea este căsătorită cu Tony Lee, directorul de campanie al Partidului Conservator. Lee a intrat în concediu, cu doar două săptămâni înainte de alegeri, potrivit BBC.

Saunders a refuzat să comenteze, la fel ca reprezentanţii partidului său.

„Am fost contactaţi de Comisia pentru jocuri de noroc. Întrucât Comisia pentru Jocuri de Noroc este un organism independent, nu ar fi potrivit să facem comentarii suplimentare, până la încheierea oricărui proces”, a declarat, la solicitarea CNN, un purtător de cuvânt al conservatorilor

Saunders este al doilea candidat conservator examinat de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie. Craig Williams, care a fost consilier al prim-ministrului Rishi Sunak în parlament, ar fi pariat 100 de lire sterline tot pe momentul de organizare a elegerilor, cu doar trei zile înainte ca premierul să facă anunţul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
candidat,
pariu,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici