Studypod e biroul tău din natură. Costul e cam piperat

  • Studypod e un cub cu latura de 2 metri configurat ca birou.
  • Poate fi plasat în grădină sau oriunde îţi doreşti.
  • Îl poţi configura şi ca studio de yoga sau dormitor
545 afișări
Imaginea articolului Studypod e biroul tău din natură. Costul e cam piperat

Studypod e biroul tău din natură

Dacă vrei să lucrezi afară fără să te deranjeze nici vânt nici ploaie, nici copii, nici bunici, nici căţel, nici purcel, am o soluţie pentru tine.

Cei de la LIVIT au lansat Studypod, un birou mobil, care poate fi pus în grădină, în curte sau oriunde îţi place. Cubul, cu latura de 2 metri, are una din feţe transparentă, are uşă de intrare, priză de alimentare, iluminat, întrerupător, ventilare naturală şi parchet laminat.

Sau, dacă vrei să-l foloseşti în alte scopuri, îl poţi configura ca studio de yoga sau ca dormitor. Are vreo 700 de kilograme şi vine cu un preţ mai piperat. 12.000 de euro.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici