- Home
- Life-Inedit
- (14.12.2015, 16:25)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
TOPUL celor mai cool 10 GADGETURI din 2015
Ne apropiem cu paşi repezi de 2016, astfel că este cel mai bun moment să privim în urmă şi să recapitulăm cele mai importante gadgeturi apărute pe piaţă în 2015.
Urmărește
10919 afișări
Cele mai cool 10 gadgeturi din 2015 (Imagine: Shutterstock)
1. Ricoh Theta – dispozitivul este de fapt o mini-cameră video ce poate înregistra în jur 25 de minute, cu o panoramă de 360 de grade, prin simpla apăsare a unui buton. Este gadgetul ideal pentru cei care adoră streamingul live, tot mai popular pe reţelele de socializare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Avion doborât de Rusia sau un simplu accident? Care sunt teoriile contradictorii din spatele tragediei aviatice din Kazahstan
-
Elon Musk propune testare cognitivă pentru oficialii americani aleşi
-
Criza din Coreea de Sud: Opoziţia vrea să-l demită din funcţie şi pe preşedintele interimar. Motivul invocat
-
Biden cere Pentagonului să intensifice livrările de arme către Ucraina
2. MOCAheart – 25 de secunde îi ia dispozitivului pentru a-ţi da un diagnostic legat de ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge sau informaţii legate de tensiunea arterială. MOCAheart are o lăţime de doar 7mm şi poate fi sincronizat cu un smartphone, pentru înregistrarea şi monitorizarea datelor despre starea de sănătate a utilizatorului de-a lungul timpului.
3. Trunkster – cel mai bun geamantan inventat până acum. Valiza îţi poate încărca telefonul, se cântăreşte singură şi are un dispozitiv GPS incorporat, pe care îl poţi conecta la smartphone în caz că ţi-au fost rătăcite bagajele. În plus, Trunkster-ul nu are fermoar şi poate fi deschis doar la comandă, prin intermediul unei uşi asemănătoare cu cea a unui garaj.
4. Motorola Droid Turbo 2 – telefonul celor cu display-ul spart. Prin intermediul unui parteneriat cu Verizon, cel mai mare provider de telecomunicaţii mobile din SUA, Motorola a introdus pe piaţă primul telefon cu ecran indestructibil. Display-ul telefonului este realizat din cinci straturi diferite, fiecare având rolul de a absorbi şocul în cazul unui incident.
5. Imprimanta Epson EcoTank – durează un an de zile până să-i schimbi tuşul. Epson EcoTank vine la pachet cu suficientă cerneală pentru a printa cel puţin 4.000 de pagini alb-negru şi 6.500 pagini color, astfel că va dura cel puţin un an până când va avea nevoie de tuş nou.
6. Apple Watch – primul smartwatch care a atras cu adevărat atenţia consumatorilor. Faptul că este produs de Apple, dar şi diverse inovaţii precum Force Touch sau motorul Taptic l-au făcut să fie printre cele mai impresionante “ceasuri inteligente” de pe piaţa electronicelor.
7. Thync – dispozitivul care se conectează la creierul tău şi te calmează. Gadgetul, realizat de o echipă de cercetători în domeniul neurologiei şi ingineri experţi, este un dispozitiv wireless ce se conectează la creierul tău şi promite să te calmeze cu ajutorul unor unde electrice.
8. Jamstik+ SmartGuitar – de ce să nu fie şi o chitară “inteligentă”? În caz că nu ai habar cum să cânţi la chitară, Jamstik+ te va învăţa cum să ajungi un adevărat maestru, cu ajutorul unor lecţii interactive.
9. McCarthy Piano – este timpul pentru lecţia de pian. Dispozitivul inteligent pare a fi o orgă obişnuită la prima vedere, însă doar până în momentul în care o foloseşti. Vei vedea ulterior cum tastele vor fi luminate diferit pentru a învăţa mult mai repede notele şi vei primi feedback audio de fiecare dată când o vei folosi.
10. Yono – dispozitivul la îndemână pentru orice femeie. Yono este asemănător unei căşti ce are rolul de a monitoriza cu atenţie hormonii unei femei, anunţând-o când se află în perioada fertilă.
Citește pe alephnews.ro: Autoritățile franceze salvează peste 100 de persoane care încercau să traverseze spre Marea Britanie
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Trump explodează pe Truth Social. Președintele ales le spune celor 37 de persoane cu pedepse comutate de Biden să „se ducă dracului” de Crăciun
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Vreţi să trăiţi mai mult? 6 sfaturi esenţiale de la un specialist care spune că şi-a „întinerit” vârsta cu 20 de ani
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe