- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (08.07.2013, 16:08)
- Departamentul Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Trei concurenţi din cel de-al doilea sezon "MasterChef" lucrează în bucătăria lui Florin Dumitrescu
Trei concurenţi din cel de-al doilea sezon "MasterChef" - Mihai Toader, Ionuţ Iancu şi Răzvan Oana - lucrează în bucătăria lui Florin Dumitrescu, informează Pro TV.
Urmărește
914 afișări
Trei concurenţi din cel de-al doilea sezon "MasterChef" lucrează în bucătăria lui Florin Dumitrescu
După ce, anul trecut, doi dintre finaliştii "MasterChef", Bogdan Alexandrescu şi Alex Petricean, şi-au făcut ucenicia în bucătăria lui Florin Dumitrescu, acum a venit rândul altor trei concurenţi ai celui de-al doilea sezon să lucreze cot la cot cu juratul de la Pro TV.
Mihai Toader, cel care s-a clasat pe locul al treilea în sezonul al doilea al emisiunii "MasterChef", Ionuţ Iancu, dar şi Răzvan Oana au început deja să lucreze în restaurante al căror meniu este semnat de Florin Dumitrescu.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Klaus Iohannis, cel care a nesfințit Calendarul Alegerilor Prezidențiale la români, ți-a rebotezat Ignatul: Ziua Renașterii Porcilor
-
Criza din Coreea de Sud: Opoziţia vrea să-l demită din funcţie şi pe preşedintele interimar. Motivul invocat
-
Biden cere Pentagonului să intensifice livrările de arme către Ucraina
-
FSB susţine că a dejucat comploturile ucrainene de a ucide ofiţeri de rang înalt
"Răzvan Constantin Oana, băiatul cu ciulinii de mare din preselecţiile de anul acesta, lucrează în Galaţi, într-o bucătărie care îmi poartă semnătura, cu două locaţii - pub-ul Union Jack şi restaurantul Flow. În Bucureşti, în schimb, Mihai Toader şi Ionuţ Iancu sunt angajaţi la restaurantul Goccia, unde deja îşi petrec aproape tot timpul", spune Florin.
Juratul de la "MasterChef" povesteşte că, după ce a făcut aceste alegeri, speră ca fiecare dintre aceştia să înveţe cât mai mult în bucătărie, astfel încât să poată ajunge să semneze singuri un meniu sau să conducă o bucătărie profesionistă. "Răzvan s-a nimerit să fie în Galaţi în perioada în care am început colaborarea cu cei de acolo. Aveam nevoie de cineva pasionat în bucătărie, de cineva care să fie permanent interesat să se perfecţioneze şi care să îi impulsioneze şi pe ceilalţi. Despre Mihai Toader ştiam că este un tip mai agitat şi nerăbdător, genul meu de bucătar de tigăi sau grătar. Evoluţia lui din concurs oricum m-a surprins plăcut şi era singurul concurent dintre finalişti pe care aş fi putut să îl angajez, Alex Hora fiind din Oradea, iar Aida trăind în Italia. El era singurul concurent din finală disponibil să trăiască în Bucureşti, aşa că a fost prima opţiune pentru post. Mihai este genul de bucătar rapid, atent la detalii şi care este capabil să tragă de tigăi. Ionuţ Iancu a intrat în atenţia mea din momentul în care am văzut câtă importanţă acordă farfuriilor şi detaliilor din montajele lui. Este genul de bucătar pe care, dacă îl laşi liniştit să monteze un plating, îţi poate scoate nişte farfurii splendide".
La rândul lor, cei trei concurenţi sunt entuziasmaţi de propunerea primită din partea lui Florin Dumitrescu. "Când Chef Florin mi-a propus acest job, am acceptat foarte bucuros", spune Mihai. "Am învăţat foarte multe de la el, începând de la tehnici până la combinaţii de gusturi. Este un bun învăţător. Sper să fie o colaborare lungă şi frumoasă şi să învăţ cât mai multe de la Chef Florin. Sper să îmi aducă experienţa de care am nevoie", a mai spus acesta.
Şi pentru Ionuţ această colaborare este o bucurie imensă: "Jobul este spectaculos şi nu exagerez cu nimic când afirm lucrul acesta. Sunt extrem de încântat, pentru că zilnic descoperim o mulţime de lucruri noi şi începem să lucrăm ca o adevărată echipă. Solicitant sigur că este, suntem în bucătărie de dimineaţă până foarte târziu. Avem planuri mari cu locul unde lucrăm acum. De la cei trei juraţi ai emisiunii «MasterChef» am învăţat foarte multe lucruri care îmi vor fi utile, atât personal, cât mai ales profesional. De la Chef Florin am înţeles că în bucătărie trebuie să ai motivaţie, atitudine şi profesionalism în orice situaţie, indiferent cât de stresantă sau dificilă ar fi".
Citește pe alephnews.ro: Trump explodează pe Truth Social. Președintele ales le spune celor 37 de persoane cu pedepse comutate de Biden să „se ducă dracului” de Crăciun
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Warren Buffett a spus cândva că o casă poate să fie un coşmar dacă ochii cumpărătorului sunt mai mari decât portofelul său. Totuşi, crede că investiţia sa de 31.500 de dolari este una dintre cele mai bune
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe