Încercând să-şi resusciteze dependenţa de cofeină, radicalii au decis să adauge apă tonică în ecuaţie, scrie The Independent.
Iată noua creaţie: espresso tonic.
Deşi ciudăţică, combinaţia poate fi deja găsită în meniurile cafenelelor din Tokyo, Melbourne, Sockholm sau Berlin, în timp ce hashtag-ul #espressotonic se găseşte pe aproape fiecare cont de Instagram.
Time for espresso-tonic . . . #eisliebe #diewocheaufinstagram #thekitchn #foodphoto #beautifulcuisines #foodstyling #inmykitchen #feedfeed #f52grams #vscofood #huffposttaste #foodstagram #onthetable #foodies #inmykitchen #eattheworld #storyofmytable #icecoffee #instafood #coffee #espresso #espressotonic #butfirstcoffee #sundayfunday #hamburg #welovehh
A post shared by Friederike (@me_and_icecream) on
Este o combinaţie care pare cam neferictă, din cauza gustului amar al celor două băuturi, dar entuziaştii nu se lasă. Potrivit lor, e cea mai cool chestie de băut acum.
Unii hipsteri merg atât de departe încât îşi creează propriile versiuni ale băuturii adăugând în ceaşcă diverse condimente precum mentă, rozmarin, coajă de portocală sau cireşe.
Celebrating this first day of spring with my favorite @westoakcoffee spring tonic! ☀️??
A post shared by Amanda Potter (@ajleaps) on