Bilanţul ploilor de miercuri: Zeci de localităţi din 12 judeţe au fost afectate, două aneze lovite de trăsnet

Pompierii militari au intervenit miercuri în 23 localităţi din 12 judeţe, precum şi în Capitală pentru înlăturarea efectelor generate de vremea rea.

Urmărește
452 afișări
Imaginea articolului Bilanţul ploilor de miercuri: Zeci de localităţi din 12 judeţe au fost afectate, două aneze lovite de trăsnet

Bilanţul ploilor de miercuri: Zeci de localităţi din 12 judeţe au fost afectate, două aneze lovite de trăsnet

Miercuri, în intervalul orar 07.00-21.00, în contextul manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase prognozate, pompierii militari au intervenit în 23 localităţi din 12 judeţe ( Argeş, Bacău, CaraşSeverin, Cluj, Harghita, Hiunedoara, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Prahova, Sibiu şi Vaslui), precum şi în municipiul Bucureşti, pentru înlăturarea efectelor generate de vremea rea, anunţă IGSU.

Din cauza precipitaţiilor abundente, pompierii au acţionat în sprijinul populaţiei pentru evacuarea apei din trei case, opt curţi, un subsol (agent economic), şapte beciuri şi o stradă. Totodată, din cauza vântului puternic, salvatorii au intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie de la acoperişurile a cinci imobile, pentru degajarea unui stâlp de electricitate şi a 11 copaci prăbuşiţi.

În urma acestor evenimente, au fost avariate două autoturisme şi o ţeavă de gaze. De asemenea, pompierii din judeţele Bacău şi Harghita au intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite la două anexe gospodăreşti care au fost lovite de trăsnet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ploaie,
pompieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici