Temperaturi de până la 39 de grade în Capitală

Temperaturile vor ajunge marţi la 39 de grade Celsius în Capitală, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, se arată în prognoza specială pentru Bucureşti, emisă de ANM.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Temperaturi de până la 39 de grade în Capitală

Imagine cu caracter ilustrativ

De marţi până miercuri la ora 10.00, în Bucureşti canicula se va intensifica uşor, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări noaptea. Temperatura maximă va fi de 38...39 de grade, iar cea minimă de 20...21 de grade.

De miercuri până joi la ora 9.00, canicula va persista, disconfortul termic se va menţine accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua (viteze la rafală de până la 50 km/h). Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade, iar cea minimă de 19...20 de grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească.

De asemenea, până vineri la ora 9.00, vremea se va menţine caniculară, cu disconfort termic accentuat şi indice temperatură-umezeală (ITU) peste 80 de unităţi. Cerul va fi variabil ziua, dar va deveni mai mult senin seara şi noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 35...37 de grade, iar cea minimă de 18...20 de grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici