Vreme extremă în Bucureşti: de la ploi şi descărcări electrice la căldură

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală: vineri vor fi averse, descărcări electrice şi trecător intensificări ale vântului, însă de sâmbătă dimineaţă vremea se încălzeşte, cu temperaturi maxime de 32-32 de grade.

Urmărește
1495 afișări
Imaginea articolului Vreme extremă în Bucureşti: de la ploi şi descărcări electrice la căldură

Vreme extremă în Bucureşti: de la ploi şi descărcări electrice la căldură

Vineri, cerul va fi temporar noros şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse, descărcări electrice şi trecător intensificări ale vântului, în general cu viteze de 35...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar
cea minimă va fi de 18...20 de grade.

Sâmbătă, vremea va deveni călduroasă, cu o temperatura maximă de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea, când va creşte probabilitatea pentru averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Minima termică va fi de 17...19 grade.

Vremea va fi, duminică şi luni, călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar minima va fi de 16...18 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
prognoză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici