Alegeri prezidenţiale 2019 | Elena Udrea aşteaptă o dezbatere: Să îmi fac o opinie. Să am conştiinţa liniştită când merg să votez

Elena Udrea a declarat, marţi, că aşteaptă o dezbatere electorală, înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, pentru a îşi face o opinie înainte să meargă să voteze cu candidatul care ar trebui, teoretic, să îi reprezinte opţiunile de dreapta.

370 afișări

„Aştept şi eu dezbaterea ca să îmi fac o opinie, să merg cu drag la vot. La vot o să mă duc oricum, dar aştept şi eu o dezbatere ca să pot să am conştiinţa liniştită că merg să votez cu candidatul care, teoretic, ar trebui să îmi reprezinte opţiunile de dreapta pe care le am”, a afirmat Elena Udrea, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti.

Lia Olguţa Vasilescu, şeful de campanie al PSD, a transmis, luni, o scrisoare către Dan Motreanu, şeful de campanie al PNL, în care Viorica Dăncilă îl invită la cel puţin două dezbateri pe Klaus Iohannis.

În replică, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni la sediul PNL cum răspunde scrisorii şi invitaţiei la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidenţialelor.

Ulterior, Dan Motreanu a afirmat, marţi, că Viorica Dăncilă a refuzat să discute cu preşedintele în momente importante, precum cel al desemnării comisarului european, astfel că o dezbatere între cei doi candidaţi nu îşi are rostul, fiind „un tertip ieftin de campanie” al PSD.

Taguri:
udrea,
dezbatere,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici