VIDEO. Iohannis, la Bacău: PSD şi-a schimbat faţa de mai multe ori, dar PSD e acelaşi. Nu am scăpat încă de comunişti

Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că PSD a rămas acelaşi, chiar dacă de-a lungul timpului au fost schimbaţi mai mulţi politicieni de la conducerea partidului. Prezidenţiabilul PNL a adăugat că, deşi România a scăpat de comunism acum 30 de ani, încă nu a scăpat de comunişti.

1237 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Iohannis, la Bacău: PSD şi-a schimbat faţa de mai multe ori, dar PSD e acelaşi. Nu am scăpat încă de comunişti

Iohannis: PSD şi-a schimbat faţa de mai multe ori, dar PSD e acelaşi. Nu am scăpat încă de comunişti

Urmăriţi imagini de la eveniment AICI.

UPDATE Iohannis: PSD şi-a schimbat faţa de mai multe ori, dar PSD e acelaşi. Nu am scăpat încă de comunişti

„Aud aşa câteodată pe unii vorbind că totuşi parcă PSD de când a scăpat de Dragnea nu mai e chiar aşa de rău. Dragii mei, asta este o mare capcană. Să nu credeţi aşa ceva. PSD-ul a dominat scenă politică românească, cu mici excepţii, în cei 30 de ani de când am scăpat de comunism, De comunişti încă nu am scăpat chiar de toţi. Mai sunt câţiva. Această veşnică tranziţie trebuie să se termine odată şi odată. Această data va fi acum, duminică. PSD şi-a schimbat faţă de mai multe ori, a schimbat politicienii de la vârf, dar PSD nu s-a schimbat. E tot acel partid care vrea să pună mână pe tot ce mişcă în România. PSD dintotdeauna a vrut să controleze justiţia, a avut o problemă cu antreprenorii români şi a vrut să ţină investitorii afară, să controleze toate şcolile din România, până la femeia de serviciu. PSD a făcut să plece patru milioane de români, care nu s-au mai regăsit în această tranziţie”, a spus Iohannis, la Bacău.

Prezidenţiabilul PNL susţine că PSD nu s-a schimbat de când Liviu Dragnea nu mai e la conducerea partidului.

„Dacă auziţi pe cineva că PSD nu mai e aşa de rău de când a scăpat de Dragnea, să nu credeţi aşa ceva. PSD e acelaşi. Este nevoie de un vot acum, duminică, de un vot puternic la locale şi parlamentare, pentru că PSD trebuie trimis pentru ani buni în opoziţie”, a subliniat Iohannis.

„Pe contracandidatul meu îl las să îşi facă singur campanie”

Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că a vrut ca în această campanie electorală să întâlnească cât mai mulţi oameni, de aceea o lasă pe Viorica Dăncilă să îşi facă singură campanie. Prezidenţiabilul PSD îl aşteaptă începând cu ora 20.00, pe Klaus Iohannis, la o dezbatere în Parlament.

„Eu am spus din capul locului că în această campanie vreau să întâlnesc cât mai mulţi oameni şi am reuşit. O astfel de campanie este o ocazie extraordinar de bună de a intră în contact cu oamenii şi asta am făcut. Sunt bucuros şi mulţumit că am făcut-o. (...) Astăzi este ultima zi de campanie şi sunt foarte bucuros că am reuşit să vin acum, pentru ultimul eveniment de campanie aici în Bacău, un oraş care îmi este foarte drag. Deja am avut întâlniri cu foarte mulţi oameni şi înţeleg că avem un număr mare de simpatizanţi în sală”, a spus Klaus Iohannis, la Bacău.

„Pe contracandidatul îl las să îşi facă singur campanie”, a completat Iohannis.

Prezidenţiabilul PNL a adăugat că, la finalul acestei campanii electorale, poate spune că oamenii vor să scape de PSD.

„Încă nu am făcut un bilanţ. O campanie pe care eu o consider foarte bună. Am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună, am ajuns în aproape 30 de judeţe şi am avut întâlniri cu peste 100.000 de români. O campanie foarte bună. Că să tragem linie, românii vor să scape de PSD”, a subliniat Iohannis.

Viorica Dăncilă îl aşteaptă pe Klaus Iohannis, începând cu ora 20:00, la Parlament, pentru o dezbatere electorală.

Biroul de presă al PNL a anunţat, deja, că şeful statului nu va merge la dezbatere.

"Echipa de campanie a Partidului Naţional Liberal, prin intermediul şefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care aşteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale. În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, iniţiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezenţa reprezentanţilor mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveţi un răspuns de acum două săptămâni”, se arată în comunicatul PSD remis MEDIAFAX.

Klaus Iohannis se află, la ora transmiterii acestei ştiri, la un eveniment în Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
iohannis,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici