Alfred Simonis: Timişoara nu este Vestul sălbatic, e cel mai sigur oraş din România

„Timişoara nu este Vestul sălbatic”, spune candidatul PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, Alfred Simonis: „Dacă vă uitaţi pe statistici, este poate cel mai sigur oraş din România”.

Urmărește
330 afișări
Imaginea articolului Alfred Simonis: Timişoara nu este Vestul sălbatic, e cel mai sigur oraş din România

Alfred Simonis: Timişoara nu este Vestul sălbatic, e cel mai sigur oraş din România

Alfred Simonis comentează la RFI informaţiile din spaţiul public legate de clanurile de interlopi care terorizează unele familii, pentru a le obliga să-şi vândă casele la preţuri mici: „Fac un apel la autorităţile statului să nu tolereze astfel de comportamente ale unor mafioţi".

Alfred Simonis spune că „Timişoara nu este un Vest sălbatic, aşa cum se propagă în spaţiul public. Dacă vă uitaţi pe statistici, este poate cel mai sigur oraş din România. E adevărat că există anumite clanuri care terorizează vecinii, cu scopul de a-i constrânge să vândă imobile la preţuri derizorii şi astfel îi terorizează pur şi simplu. Ar fi foarte bine ca această luptă să fie dată pe întreaga perioadă şi între ciclurile electorale, nu doar în campania electorală. Cred că elementele de PR nu sunt de bun augur".

Social-democratul face un apel la autorităţile statului să nu-i tolereze pe mafioţi: „Parlamentul a modificat Codul Penal la propunerea mea, de îndată ce am auzit de aceste cazuri, pentru că în ultimii ani nu au mai apărut în spaţiul public. Aceste clanuri ori au găsit o modalitate mai discretă de a se manifesta ori oamenii au fost resemnaţi şi nu au mai reclamat la autorităţile statului. Fac un apel la autorităţile statului să nu tolereze astfel de comportamente ale unor mafioţi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici