Allen Coliban elimină panourile publicitare amplasate ilegal în Braşov

  • Primarul Allen Coliban a demolat în cursul nopţii trecute primele şapte panouri ilegale amplasate pe Calea Bucureşti, în zona Spitalului Judeţean din Braşov.
  • Demolările vor continua şi în nopţile următoare pentru eliminarea tuturor panourile amplasate ilegal în oraş.
158 afișări
Imaginea articolului Allen Coliban elimină panourile publicitare amplasate ilegal în Braşov

Allen Coliban elimină panourile publicitare amplasate ilegal în Braşov

„Jaful pe care l-au făcut până în 2020, milioanele care le-au intrat în conturi folosind domeniul public al primăriei, energia electrică a primăriei, panourile primăriei. Este absolut ireal. Atâta amar de ani au prăduit bugetul Braşovului, pe braşoveni. Mai are cineva vreo îndoială despre motivele care îl mână în luptă pe omul care a făcut contracte dubioase şi pe clica din jurul lui?”, a declarat Allen Coliban, primarul Braşovului.

Conform unui audit intern al Primăriei Braşov încheiat la finalul anului 2023, anunţă USR, panourile de pe Calea Bucureşti aparţineau municipalităţii, iar contractul prin care erau puse la dispoziţia unei firme private era expirat de câţiva ani. Municipalitatea a trimis în prima parte a anului 2024 notificări oficiale către firmele în cauză pentru a elibera domeniul public.

„În precampania electorală, respectivele panouri au fost ocupate de afişe cu fostul primar George Scripcaru, omul care făcuse contracte pentru apropiaţii lui. Pentru a evita orice discuţie despre victimizări în campanie electorală, municipalitatea a hotărât să nu le demoleze în acea perioadă”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici