Antonescu: Discutăm în USL, anunţăm probabil sâmbătă legat de invitaţia preşedintelui

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Focşani, răspunzând unei întrebări, că în USL se va discuta cu privire la invitaţia venită din partea şefului statului pentru un dialog despre Constituţie şi reorganizare, liberalul precizând că decizia va fi făcută publică probabil sâmbătă.

Urmărește
189 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Discutăm în USL, anunţăm probabil sâmbătă legat de invitaţia preşedintelui

Antonescu: Discutăm în USL, anunţăm probabil sâmbătă legat de invitaţia preşedintelui (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Vom discuta la nivelul Uniunii Social Liberale, vom discuta cu partenerii noştri, vom lua o decizie şi o vom face cunoscută, probabil mâine (sâmbătă, n.r.)", a spus Antonescu, la Focşani, citat într-un comunicat PNL.

El a precizat că liderii USL au spus că nu vor merge la consultări "cu excepţia situaţiilor când e vorba de formarea unui nou Guvern şi a situaţiilor excepţionale".

"Din punctul acesta de vedere, discuţia despre o astfel de reorganizare administrativ-teritorială poate să fie, dar, repet, că e posibil, că nu e posibil, vă spunem mâine după ce discutăm. Pentru că, în orice caz, acesta e singurul lucru cert pe care vi-l pot spune, Uniunea Social Liberală va merge sau nu, dar doar ca Uniune Social Liberală la aceste discuţii, şi o să vedem mâine şi vă anunţăm după ce ne consultăm", a spus Antonescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că USL va decide sâmbătă în legătură cu invitaţia preşedintelui Traian Băsescu la o întâlnire în care să se discute revizuirea Constituţiei şi reorganizarea administrativă, adăugând: "este un subiect mult prea important ca să refuzăm să-l discutăm".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că invită partidele politice la dialog pe tema revizuirii Constituţiei şi pe cea a reorganizării administrative a ţării, în a treia decadă a lunii iunie.

Băsescu a adresat formaţiunilor parlamentare invitaţia de a participa, pe 21 iunie, la un dialog despre reorganizarea teritorială şi revizuirea Constituţiei, USL fiind invitată de la ora 14.00, iar reprezentanţii coaliţiei de la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici