Banc postat de Firea, după desemnarea lui Florin Cîţu: Ce vrei să faci cu gloaba? Să o fac de ruşine

Desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de premier de către Klaus Iohannis a provocat amuzament în rândul social-democraţilor. Gabriela Firea ironizează decizia preşedintelui printr-un banc postat pe Facebook.

4074 afișări
Imaginea articolului Banc postat de Firea, după desemnarea lui Florin Cîţu: Ce vrei să faci cu gloaba? Să o fac de ruşine

Banc postat de Firea, după desemnarea lui Florin Cîţu: Ce vrei să faci cu gloaba? Să o fac de ruşine

Primarul general al Capitalei sugerează că PNL şi Klaus Iohannis vor să îl facă, de fapt, de râs pe actualul ministru al Finanţelor.

Aceasta a postat pe Facebook următorul banc:

„Gheorghe merge cu gloaba la târg.
-Cum trage calul ăsta la căruţă, bade?
-D apăi nu prea trage!
-Da la plug trage?
-Nu prea!
-O fi bun la călărit?
-N-aş crede!
-Păi de ce l-ai adus să-l vinzi?
-Nu l-am adus să-l vând!
-Da ce păcatele mele vrei să faci cu el?
-Vreau să-l fac de ruşine....”

„Atât despre propunerea Florin Vasile Catzu în funcţiade premier!” a scris Firea.

Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri, după patru ore de consultări cu partidele politice, pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier. Ludovic Orban a precizat că PNL susţine această propunere. Liberalii vor negocia pentru formarea unei majorităţi, astfel încât Guvernul Cîţu să fie învestit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici