Barna îi reproşează lui Cîţu eşecul campaniei de vaccinare: ”Nu arată înţelepciune strategică”

  • Vicepremierul Dan Barna afirmă că eşecul campaniei de vaccinare îi aparţine premierului Floruin Cîţu.
  • Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.
  • Dan Barna a anunţat că Alianţa USR-PLUS i-a retras sprijinul politic premierului Florin Cîţu din cauza remanierii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
399 afișări
Imaginea articolului Barna îi reproşează lui Cîţu eşecul campaniei de vaccinare: ”Nu arată înţelepciune strategică”

Barna îi reproşează lui Cîţu eşecul campaniei de vaccinare: ”Nu arată înţelepciune strategică”

Vicepremierul Dan Barna afirmă că eşecul campaniei de vaccinare îi aparţine premierului Floruin Cîţu, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna mai spune că Florin Cîţu i-a reproşat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eşecul campaniei de vaccinare.

Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîţu, care „face balet politic”.

Faptul că stăm de săptămâni întregi într-un balet politic fără să fim atenţi, fără să vedem un sprijin al premierului, este o problemă dramatică, pe care vrem să o clarificăm în cadrul coaliţiei. Spun asta pentru că i se reproşează lui Vlad Voiculescu lucruri pe care nu le-a avut niciun moment în control. Campania de vaccinare este coordonată direct de către premierul României, campania de vaccinare este decisă de către premierul României şi faptul că suntem pe unul din ultimele locuri, 25 din 27 la nivelul Europei, în condiţiile în care am pornit foarte bine şi am fost în primele zile sus, nu arată nici performanţă şi nici înţelepciune strategică”, a spus Barna.

Astfel, Dan Barna cere organizarea „de urgenţă” a unei şedinţe în cadrul Coaliţiei, spunând că USR PLUS retrage sprijinul pentru premierul Florin Cîţu.

Dan Barna a anunţat că Alianţa USR-PLUS i-a retras sprijinul politic premierului Florin Cîţu din cauza remanierii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

”De la bun început am decis să lucrăm în echipă pentru a reforma România şi până azi aşa au fost luate deciziile comune. Din acest moment, Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru,” a transmis USR PLUS.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barna,
cîţu,
vaccinare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici