Cataramă:Firea spune că a înfiinţat companiile municipale pentru a se lupta cu hoţia. Nimic mai fals

Viorel Cataramă a declarat că este falsă afirmaţia Gabrielei Firea, care a spus că a înfiinţat companiile municipale pentru a se lupta cu hoţia. Preşedintele Dreptei Liberale precizează că acele companii au scopul de a lovi în sectorul privat.

348 afișări
Imaginea articolului Cataramă:Firea spune că a înfiinţat companiile municipale pentru a se lupta cu hoţia. Nimic mai fals

Cataramă:Firea spune că a înfiinţat companiile municipale pentru a se lupta cu hoţia. Nimic mai fals

„Doamnă Gabriela Firea declară că a înfiinţat companiile municipale pentru a se lupta cu hoţia! Nimic mai fals şi neadevărat; acele companii au fost înfiinţate cu unicul scop de a lovi în sectorul privat. Declaraţiile deşănţat populiste vor să ascundă adevăratul scop al socialiştilor: umflarea statului şi şi distrugerea sectorului privat. În ultimii ani s-a dus o politică sistematică de distrugere a capitalului autohton, toate partidele aflate la putere după decebmrie 1989 făcând ţara dependentă de importuri şi împrumuturi externe.Dreapta Liberală susţine Sectorul Privat, luptă pentru a avea un stat mai suplu, eliminarea privilegiilor «aristocraţiei bugetare», încurajarea exporturilor şi descurajarea importurilor şi împrumuturilor externe”, a afirmat Viorel Cataramă.

Reacţia lui Cataramă vine în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, în cadrul unei şedinţe cu liderii grupurilor politice din CGMB, că cele 22 de companii municipale au fost înfiinţate pentru a se „lupta cu hoţia”. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situaţia juridică a patru companii municipale.

Gabriela Firea a invitat, luni, liderii celor cinci grupuri politice din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti la o reuniune de lucru pentru a discuta despre situaţia juridică a patru companii municipale: Compania Municipală Consolidări, Compania Municipală Parking Bucureşti, Compania Municipală Eco- Igienizare Bucureşti şi Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici