Ciolacu, despre Valea Oltului: Analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii

„Analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii, dar ele trebuie făcute”, a spus luni premierul Marcel Ciolacu despre lucrările de pe Valea Oltului.

Urmărește
204 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre Valea Oltului: Analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii

Ciolacu, despre Valea Oltului: Analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii

Şeful Guvernului a spus că va avea luni o întâlnire cu ministrul Transporturilor în care vor discuta şi despre Valea Oltului, şi despre Tarom.

„Se crează un disconfort. Am văzut nişte imagini că au căzut nişte stânci. Adică, totuşi viaţa este prioritară. (...) Împreună cu domnul Grindeanu analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii, dar ele trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort, dar nu putem risca viaţa şoferilor să pice stânci peste ei”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Autorităţile au anunţat că în perioada 8 iulie – 9 august, pe DN 7 Piteşti-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri – 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, traficul rutier se va desfăşura pe rute ocolitoare.

În perioada restricţiei de circulaţie, au fost stabilite intervalele orare 7.30 – 8.00 şi 16.30 –17.00, în care executantul lucrărilor va ridica temporar măsura de închidere a traficului, pentru a permite tranzitarea sectorului de drum de către riveranii care lucrează în localităţile din proximitatea acestuia.

Măsura de închidere a circulaţiei rutiere a fost instituită, zilnic, în intervalul orar 6.00 – 20.00, pentru derularea lucrărilor de defrişare versant, ce se impun a fi executate premergător construcţiei autostrăzii Sibiu – Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici